PREDANÉ - Obľúbená dvojgarsónka Deluxe na začiatku Petržalky

Typ: garsónka
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj obľúbenú 2.garsónku De luxe na Nobelovom nám. v Bratislave - Petržalke. Byt má výmeru 48 m2 + 5 m2 lodžia a nachádza sa na 10.poschodí v 12.podlažnom zateplenom bytovom dome s výťahom. Orientovaný je na západ s krásnym výhľadom na mesto a bratislavský hrad. K bytu prislúcha pivničná kobka na poschodí.
Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej izby, menšej polizby, samostatnej kuchyne, kúpeľne s WC a priestrannej lodžie. V rámci rekonštrukcie boli menené plastové okná, plávajúca podlaha, interiérové dvere a takisto kúpeľňa s kuchyňou. Mesačné náklady sú 109 Eur + elektrina.
Bytový dom je zateplený a menené sú aj stupačky v celom dome. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky s kompletnou občianskou vybavenosťou - v pešej dostupnosti ZŠ, MŠ, Súkromné gymnázium MERCURY, Billa, Tenisový klub, Digital Park, Aupark, MHD zastávka. 
Cena bytu je 159 900 Eur vrátane provízie RK za kompletný sprostredkovateľký a právny servis. Naša advokátska kancelária Vám pripraví zmluvy na mieru a takisto Vám pomôžeme aj s prepisom u správcu a dodávateľov energií (ZSE a Správca BD), náš servis je profesionálny a kompletný. V prípade rýchleho a seriózneho jednania dohoda na cene možná.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie