PREDANÉ - Rodinný dom - Okál v dobrej lokalite na predaj, K.Sidora, Ružomberok

Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 658 m²

Ponúkame na predaj samostatne stojaci, dvojpodlažný, rodinný dom - okál v blízkosti centra mesta (cca 5 minút) na ulici K.Sidora v Ružomberku. RD má 1.NP murované, 2.NP je sendvičové. Upravený, oplotený pozemok s elektrickou bránou (5 rokov) o rozlohe 658 m2 je kaskádovitý a nachádza sa na ňom prestrešená terasa, miesto na posedenie pri grilovaní, ale aj záhony na pestovanie.
Strecha domu je valbová s plechovou krytinou (10 ročný komín Schidel), okná pôvodné drevené zdvojené a 1x plastové, podlahy v kombinácii plávajúca, PVC s imitáciou dreva a keramická dlažba, kúrenie je ústredné na elektrický kotol, rozvody kúrenia sú v medi (hliníkové radiátory 10 ročné), znížený sádrokartónový strop s bodovými svietidlami, cca 1 rok nový el.kotol protherm, predpríprava na pec na pevné palivo, ekohrášok a v interiéry domu je dizajnová piecka na drevo.
Dispozične:
I.PP: garáž, kotolňa, sklad.
II. NP: chodba, zádverie s kumbálom - výstup do podkrovia, jedáleň, 2 izby, kuchyňa s výstupom na terasu, odvetraná kúpeľňa spolu s WC (rekonš. 6 rokov).
IS: kanalizácia, vodovodná a elektrická prípojka.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie