Predaj domu 170 m2, Kráľová nad Váhom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
149 000 €
Realitný maklér:
Stanislav Daniš
0908 443 099

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj samostatne stojaci 4-izbový poschodový rodinný dom v tichej časti obce Kráľová nad Váhom.
Rodinný dom je v stave HOLODOM.
.Dispozícia domu:
Prízemie - predsieň, chodba, kuchyňa, špajza, obývačka s prechodom na terasu, schodisko , samostatná toaleta rodinný dom 170m2 je v stave HOLODOMU,
v tichej časti obce Kráľová nad Váhom, ktorá je vzdialená 5 minút jazdy autom od Šale.(45min od Bratislavy,30min od Trnavy a Nitry).
Dom je situovaný v tichej uličke v blízkosti rieky Váh.
Úžitková plocha prízemia je 85 m2 vrátane zastrešenej 10 m2 terasy. Úžitková plocha poschodia je 85 m2.Poschodie v podkroví má úplne voľnú plochu, bez priečok a múrov, s možnosťou ľubovoľného dispozičného riešenia.
Vedľa domu je pivnica vo výmere 16m2.
Kotol na pevné palivo, radiátory a zariaďovacie predmety do kúpeľne sú súčasťou vybavenia rodinného domu, stačí ich len napojiť.
IS – Elektrická prípojka je zapojená, plyn a voda sú pripravené na napojenie k meračom, kanalizácia s predprípravou na napojenie k stávajúce obecnej kanalizácii.
Vlastná studňa.
Pozemok má výmeru 315 m2.
Cena domu je : 149 000,- EUR vrátane právneho a realitného servisu RE/MAX. V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra.
V prípade potreby ponúkame Vám bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

Informácie vám poskytneme na tč 0908 443 099

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie