PREDANÉ - 4i byt na predaj v Trenčíne - sídlisko Juh

RADO Reality ponúka na predaj 4-izbový byt v Trenčíne na ulici L. Novomeského. Byt o výmere 80 m2 sa nachádza na 3. poschodí zatepleného bytového domu, ktorý je po kompletnej rekonštrukcii. Bytový dom má nový výťah.
Byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, kde sa na nachádzajú 2 komory, ktoré je možné prerobiť na šatník/vstavané skrine, kuchyne s kuchynskou linkou, obývačky s výstupom na balkón a spálne. V byte sú k dispozícií ešte dve detské izby, kúpeľňa s vaňou a so sprchovým kútom a samostatná toaleta.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (stierky, plastové okná, murované jadro), iba 1 izba je v pôvodnom stave. Súčasťou bytu je aj pivnica o výmere 2m2. Byt je svetlý a priestranný. V byte je možnosť pripojiť optický internet.
V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Na sídlisku Juh sa nachádzajú viaceré škôlky, dve základné školy, detské ihriská, potraviny, Billa, OC Južanka s množstvom rôznych obchodov, reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, zdravotné stredisko a mnoho iného.
Mnohí ocenia aj blízkosť lesoparku Brezina.
Link na 3D obhliadku:
https://my.matterport.com/models/FR2TGYBQFb3?section=downloads
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.: 0903400425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie