PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 38 m2, Bratislava - Dúbravka

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 38 m²

Realitná kancelária RE/MAX v Malackách vám vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 1-izbový byt Bratislava–Dúbravka, Považanova ulica. Byt sa nachádza na 10. poschodí /10/12/s výťahom. Úžitková plocha bytu 38 m2. V oblasti kompletná infraštruktúra./školy, škôlky, nákupné centrá, gymnázium, lekári/. Parkovacie státie je pred bytovkou. Orientácia bytu – východ.

STAV:

Bytovka je zateplená, rekonštrukcia realizovaná r.2011, okná plastové so žalúziami, stúpačky v byte vymenené, dostupný optický kábel + internet. V dome sa využíva kamerový systém. Vo vchode sú tri samostatné výťahy. Príjemní susedia. V blízkosti MHD a vstup na diaľnicu. Mesačné náklady pre tri osoby 110,- EUR. Možnosť byt využiť pre začínajúcu rodinku alebo pre študentov. Byt sa predáva so zariadením.

DISPOZÍCIA:

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2012 /elektrina, voda, odpad, obklady, kuchynská linka, bezpečnostné dvere - sherlock/. Všetok nábytok je vyhotovený na mieru podľa náročných požiadaviek klienta /farba -oliva/. V chodbe a spálni sú vstavané skrine. V izbách plávajúca podlaha, v chodbe dlažba. Kúpeľňa a toaleta je murovaná. V celom byte sú štruktúrované omietky, niektoré steny sú obložené kameňom – bridlica fialová /Fatima/. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, toalety, kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou izbou, samostatnej spálne. V suteréne sa nachádza samostatná pivničná kobka. Byt je vybavený aj klimatizáciou /Daikin/. Byt je prerobený na 2-izbový, svojou dispozíciou je jedinečný.

TURISTIKA:

Villa rustica, Dúbravská Hlavica - Dúbravka, Kačín - Lamač, Sanberg, Vyhliadková veža Devínska Kobyla - DNV, Písaný Kameň - Záhorská Bystrica, Dračí Hrádok – Borinka.

FINANCOVANIE:

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 25 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE:

- kontrola listu vlastníctva a snímky z katastrálnej mapy
– preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji
– kompletný právny servis
– vklady do katastra
– prepis všetkých energií
– poradenstvo pri financovaní
- poradenstvo pri predaji i prenájme

Teším sa na obhliadku s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie