PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 40 m2, Trnava

Typ: jednoizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Plocha: 40 m²

RE/MAX ponúka na predaj nehnuteľnosť, 1-izbový byt Na hlinách v Trnave.

Byt má rozlohu 40 m2 (+loggia). Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti, samostatnej kuchyne s loggiou, kúpeľne s WC. Nachádza sa na 6. poschodí z 9 v bytovom dome s výťahom.

LOKALITA:
Situovaný je v kompletne občiansky vybavenej mestskej časti. Hneď pri bytovom dome sa nachádza Tesco extra, neďaleko taktiež hypermarket Tesco. V lokalite je aj škôlka, základná škola, gymnázium, univerzita, obchodná akadémia, pošta, zdravotnícke centrum, lekáreň, MHD. V blízkosti sa taktiež nachádza športový areál vrátane bežeckej trate, tenisových kurtov, futbalového a baseballového ihriska a Aquapark s wellness.

BENEFITY:
Bytový dom bol dokončený a odovzdaný do užívania po roku 2000.Je zateplený s plastovými oknami, elektronický výťah, vchod je zabezpečený elektromagnetickým čipom. Neďaleko sa nachádza zástavka MHD. Taktiež veľmi dobrá dostupnosť vozidlom na mestský obchvat.
Byt je kompletne zariadený, má klimatizáciu. V celom byte sú už medené elektrické rozvody. Je vhodný aj ako investícia na ďalší prenájom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie