PREDANÉ - Na predaj 3-izbový byt na Sadmelijskej ulici, BA III- Rača

Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 3 - izbový byt v tichej račianskej lokalite. Byt sa nachádza na 3. poschodí 12-poschodového panelového domu. Bytový dom je kompletne zateplený, rekonštrukciou prešli aj spoločenské priestory a výťahy. V bytovom dome sa nachádzajú spoločné priestory využívané pre parkovanie bicyklov, alebo na uskladnenie pneumatík.
Samotný byt má rozlohu cca 65 m2 + 6 m2 lodžia. Byt bol kompletne rekonštruovaný v roku 2006, kedy boli kompletne vymenené elektroinštalácie, rozvody vody, kanalizácie, plynu, nové bezpečnostné vstupné dvere, nové okná, interiérové dvere, nové omietky, maľby, podlahy a zmena dispozičného riešenia, atď. Čiastočne bol ešte rekonštruovaný v roku 2019. Pri poslednej rekonštrukcii boli natiahnuté nové štukové omietky v spálni, nové a v kuchyni. Zároveň bola renovovaná aj kuchynská linka, pri ktorej bola čiastočne menená dispozícia a kompletne menená pracovná doska spolu so zástenou. Taktiež bola inštalovaná aj vstavaná umývačka riadu. V byte sa nachádza rolldor s dĺžkou cca 3,6 m (detská izba) a vstavané dverové skrine v spálni. Celý byt je dizajnovo ladený do prírodných materiálov (drevo - pravé drevené dyhy a masívne drevo). Okná v detskej izbe a spálni sú vybavené externými žalúziamiByt sa predáva so zariadením, po dohode samozrejme je možnosť byt vypratať, cena sa však nemení.
V blízkosti bytového domu sa nachádza detské ihrisko (priamo pod oknom spálne) a množstvo škôlok. Po prejdení pár metrov sa nadchádzajú vinice a Malé Karpaty. Najbližšou zastávkou je električková zastávka Hybešova.
Byt bude voľný najskôr vo februári.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie