Predaj domu 840 m2, Dolné Mladonice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Rezervované
Realitný maklér:
Mariana Kňazíková
0911 111 352

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom vhodný na trvalé bývanie a tiež, vzhľadom na lokalitu, na chalupárčenie a oddych. Nachádza sa v obci Dolné Mladonice, obklopenej neskutočne krásnou panenskou prírodou Krupinskej planiny.

Dom je situovaný na prevažne rovinatom pozemku s rozlohou 840m2. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa a zaujímavosťou je vyhňa, s ktorou sa zachovalo kus histórie a ľudovej kultúry. Majiteľ ju v súčasnosti využíval na uskladnenie palivového dreva.

Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou pred cca 5 rokmi vrátane novej strechy, verandy a úpravy okolia.
Okná miestností sú orientované na juh a západ, to znamená, že je presvetlený slnkom väčšinu dňa.

Dispozícia domu:
Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, z ktorej je prechod do veľkej obývacej miestnosti s krbom a samostatný vchod do kuchyne s rohovou kuchynskou linkou. Kuchyňa má svoj vlastný vstup aj z vonkajšej verandy. V obývačke je francúzske okno a za ním sa nachádza vydláždená terasa. Na prízemí ešte nájdeme toaletu a bojler v samostatnej miestnosti.
Na poschodie sa z chodby dostaneme po drevenom schodisku.
Nachádza sa tu priestranná spálňa s francúzskym oknom, 2 menšie spálne, kúpeľňa so sprchovacím kútom a 1 veľká samostatná izba (hosťovská) s francúzskym oknom, s výstupom na vrchnú terasu a so svojou vlastnou toaletou a sprchovacím kútom.
Vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom krbu v obývačke a prieduchmi do ostatných izieb, ktoré zabezpečujú teplo v celom dome. Okrem toho sa v každej miestnosti nachádzajú elektrické konvektory.

Dom je ihneď obývateľný bez ďalších potrebných úprav. Nový majiteľ ocení pokoj v okolí a možnosť výletov na krásne miesta ako napr. starobylá Vartovka v okresnom meste Krupina vzdialenom 10 km, majestátna hradná pevnosť Bzovík vzdialená cca 4 km, množstvo rančov s možnosťou jazdy na koni a veľa iných turistických a kultúrnych zaujímavostí.

Odporúčam obhliadku tejto nehnuteľnosti, rada si ju s Vami dohodnem a poskytneme ďalšie informácie na
tel. čísle 0911 111 352

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie