PREDANÉ - Predaj pozemku 4642 m2, Budča

Typ: nezaradený priestor
Okres: Zvolen
Obec: Budča
Plocha: 4642 m²

HĽADÁTE DOBRÚ INVESTIČNÚ PRÍLEŽITOSŤ NA REALITNOM TRHU NA STREDNOM SLOVENSKU? CHCETE INVESTOVAŤ DO POZEMKU, KTORÉHO HODNOTA MÁ V BUDÚCNOSTI VEĽKÝ POTENCIÁL RASTU? PREDÁVAME POZEMOK URČENÝ NA VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMOV VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE, NEĎALEKO MESTA ZVOLEN.

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj veľký investičný pozemok nachádzajúci sa vo vyhľadávanej lokalite na okraji obce Budča, lokalita „U troch Hrušiek“ len pár kilometrov od mesta Zvolen.

POPIS POZEMKU:
Jedná sa o slnečný rovinatý pozemok obdĺžnikového tvaru o rozlohe 4642m2, pozostávajúci zo zhruba rovnako veľkých 5 parciel registra "C" (evidované ako orná pôda). Každá parcela má rozlohu cez 900m2. Pozemok je situovaný 150m od miestnej asfaltovej komunikácie vedúcej do obce zo západnej strany.

Podľa územného plánu obce Budča je pozemok určený k výstavbe rodinných domov. Percentuálna zastavanosť plochy každej parcely je 30% (mimo spevnených plôch a komunikácii). Na pozemkoch je možné postaviť 5 rodinných domov s 2 nadzemnými podlažiami + obytné podkrovie, resp. ustúpené polovičné podlažie.

Nehnuteľnosť je súčasťou väčšej lokality „U troch Hrušiek“, ktorá prešla pozemkovými úpravami s cieľom prípravy územia na výstavbu samostatných rodinných domov aj s prístupovými cestami (viď obrazová príloha).

K nehnuteľnosti aktuálne nie sú dotiahnuté žiadne inžinierske siete. Dostupnosť sietí je znázornená v obrazovej prílohe. Podľa územného plánu obce sa v lokalite nehnuteľnosti v dlhodobom horizonte plánuje vybudovanie novej infraštruktúry (trafostanica, rozvodné potrubie). Samotná obec disponuje vodovodom aj splaškovou kanalizáciou.

Pozemok je ideálny ako investícia do budúcnosti. Nehnuteľnosť má vysokú likviditu, nakoľko po preklasifikovaní aktuálneho pozemku na 5 stavebných parciel sa hodnota nehnuteľnosti oproti nadobúdacej cene môže až strojnásobiť! Prispieva k tomu blízka vzdialenosť okresného mesta Zvolen a s tým súvisiaci zvýšený záujem o výstavbu rodinných domov v atraktívnom obytnom prostredí obce Budča. Pozemok sa nachádza v lokalite, kde obec plánuje rozširovať zastavané územie – plochy určené na bývanie.

LOKALITA:
Pozemok je situovaný v peknom prírodnom prostredí medzi Štiavnickými a Kremnickými vrchmi. Zo severu je nehnuteľnosť lemovaná lesom, z juhu riekou Hron. V blízkosti pozemku sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (škola, škôlka, pošta, čerpacia stanica, reštaurácia, obchod, obecný úrad, autobusová zastávka). Do najbližšieho mesta Zvolen je to len 5km a len 10 km od obce sa nachádza letisko Sliač.

Dostupnosť:
Nehnuteľnosť má vynikajúcu dopravnú dostupnosť. Obec Budča je situovaná medzi 2 okresnými mestami (Žiar nad Hronom a Zvolen), má dobré napojenie na všetky dopravné smery. Južnou časťou obce prechádza dôležitá železničná sieť. Len „kúsok“ od pozemku sa nachádza prípojka na cestu E58 (Bratislava-Košice). Bratislava je vzdialená len 1h45min autom.

CENA:
DOHODOU. V cene je zahrnutá provízia RK, poradenstvo a právny servis s garanciou kvality ISO 17024.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie