PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 34 m2, Zvolen

Typ: jednoizbový byt
Okres: Zvolen
Obec: Zvolen
Plocha: 34 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj investičnú príležitosť vo forme 1 izbového bytu v panelovom bytovom dome vo Zvolene.
Virtuálna prehliadka tu: https://wonderful360world.eu/virtualtour_01/rojik/sekier/index.htm
Jedná sa o rekonštruovaný 1 izbový byt. Momentálne v ňom býva spoľahlivá nájomníčka, ktorá po dohode rada zostane.
Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývačka. Z chodby je vstup do kuchyne, obývačky a aj do kúpeľne.
Byt prešiel rekonštrukciou pred 5 rokmi. Plastové okná, laminátové podlahy, vymenené rozvody vody a elektriky, prerobená kúpeľňa. V kúpeľni sa nachádza vaňa. WC je čiastočne oddelené priečkou.
_V okolí dobrá občianska vybavenosť, MHD (1 min), Tesco, obchody, reštaurácia, stredná, základná aj materská škola. Bezproblémové parkovanie pri bytovke. Vykurovanie je riešené z Teplárne_
Technické údaje: Rozloha: 33,68 m2 Poschodie: 1/4 Orientácia: J/V, byt je celý otočený smerom k novej bytovke (ešte vo výstavbe). Bytové domy sú oddelené radom stromov, čo zaručuje súkromie. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a bol kolaudovaný v roku 2006. V roku 2010 bol kompletne zateplený. V bytovom dome sú k dispozícii kočikáreň, sušiareň, kumbál. Pozemok pod bytovkou je vysporiadaný. Plyn nie je pripojený.

Náklady: Preddavky na elektriku: 36,- eur, Nájom: 88 eur, vrátane upratovacej služby, TV a internet: 22 eur (prostredníctvom služby Skylink, prípadne aj firmou Landom)
Hodnotenie makléra: Jedná sa o pekný 1 izbový byt ako stvorený ako štartovací byt pre mladých ľudí, prípadne lacné bývanie pre starších ľudí. Byt môže predstavovať aj výhodnú investíciu. Momentálne je obývaný spoľahlivou nájomníčkou, ktorá tam býva už 5 rokov a rada by zostala.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie