PREDANÉ - Komfortny1 izbový byt s uzavretou loggiou, na predaj v Šali

Typ: jednoizbový byt
Okres: Šaľa
Obec: Šaľa
Plocha: 30 m²

Ponúkame Vám na predaj krásny a nadčasový bytík, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou v zateplenej bytovke z roku 2016.
Nachádza sa na ulici na P. Pázmaňa na 1.poschodí/4 a ponúka úžitkovú plochu o výmere 30 ㎡ vrátane loggie, a s možnosťou parkovania priamo pod oknami bytovky. Rekonštrukcia zahŕňa výmenu plastového okna a balkónových dverí, ktoré sú vybavené vnútornými žalúziami, nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, sadrokartónové stropy s bodovými svetlami, nové stierky a maľovka. Vymenený bol radiátor v obývacej časti izby, dlažba na chodbe, v kúpeľni a v kuchyni, plávajúca podlaha v obývacej časti. Samotná loggia je dostatočne priestranná s výmerou 2 ㎡, na ktorej si môžu noví majitelia vychutnať pokojný výhľad s rannou kávičkou. K bytu rovnako prislúchajú aj murovaná pivnička, ktorá vám poskytne dostatok úložného priestoru. A taktiež spoločný priestor na odkladanie bicyklov, ktoré sa nachádzajú v suteréne domu. V bytovke sa nachádza výťah. Byt je vhodný ako štartovací byt alebo ako investičná príležitosť.
Dispozícia bytu: pri vstupe do bytu sa nachádza chodba, na ktorej je na mieru vyrobená šatníková skriňa s posuvnými dverami a šatníkové skrine pozdĺž celej chodbičky na otváranie systémom „touchme“.
Z chodby vedie vstup posuvnými dverami do kúpeľne spojenej s WC. V kúpeľni sa nachádza atypická rohová vaňa. Cez chodbu vedie ďalej vstup do samostatnej kuchyne, ktorej súčasťou je kuchynská linka na mieru s LED podsvietením a so vstavanými spotrebičmi: vstavaná rúra, varná plynová doska, digestor, mikrovlnná rúra a chladnička. Samostatná izba je krásna, priestranná a orientovaná do tichej časti, s výhľadom na zeleň. Byt sa predáva v stave so zariadením. Z izby je vstup na loggiu , ktorá je vydláždená a zabezpečená vonkajšími transparentnými žalúziami. V okolí sa nachádzajú detské ihriská, škola, škôlka, potraviny, ako aj ďalšie obchodné prevádzky, reštaurácie a kaviarne.
Názor makléra: Ponuka bývania v tomto byte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú svoje prvé bývanie. Vzhľadom k vysokému dopytu po nájomných bytoch a naopak k nízkej ponuke takýchto bytov je tento byt ideálny ako investičná nehnuteľnosť. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie