IBA U NÁS!!! 3i byt, 67m2 + veľký balkón, Dibrovova - Nové Mesto n./V.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
139.900,- € možnosť HÚ
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s rozlohou 67m2 na ulici Dibrovova v Novom Meste nad Váhom. Byt je situovaný na 7. poschodí z 8 v zateplenom bytovom dome. Na bytovom dome boli okrem zateplenia zrekonštruované aj spoločné priestory, výťah, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, plastové okná, strecha a boli zväčšené balkóny. K bytu prislúcha aj balkón s rozlohou 6m2 a pivnica s rozlohou približne 3m2.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do dvoch samostatných veľkých izieb, obývačky s balkónom, kúpeľne, WC a kuchyne. Na byte boli vymenené plastové okná, murované jadro, rozvody elektriny v jadre a kuchyni, vchodové aj interiérové dvere a mnoho iného.
V Novom Meste nad Váhom sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V tesnej blízkosti bytu sa nachádza materská škola, základná škola, nemocnica s poliklinikou, lekáreň, LIDL, Billa, autobusová aj vlaková stanica a mnoho iného. Do priameho centra mesta sa dostanete pešo za 7 minút. Vynikajúca je tiež napojiteľnosť na diaľnicu D1 a na hraničný prechod do Českej republiky.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=Va67eMWLKG5
Cena domu je 139.900,-€.
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie