PREDANÉ - Na prenájom 1-izbový byt na Miletičovej ulici v Ružinove

Typ: jednoizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom slnečný 1izbový byt (nie garzónku). Lokalita Bratislava II. Ružinov, Miletičova ulica časť Nivy.
Byt sa nachádza na 3/3 poschodí bez výťahu.
Výmera bytu je 38 m2 + 3m2 pivnica, byt je bez balkóna s pavlačovým vstupom.
Pred vstupom do bytu na rovnakom poschodí má svoju miestnosť kde je umývadlo práčka a regál. Výhoda pri praní a sušení, že nepočujete v byte práčku a nezavadzia vám sušiak prípadne práčka má sušičku. Byt cez vegetačné obdobie ponúka nádherný výhľad do korún stromov.
Byt má kompletnú rekonštrukciu. Všade je dlažba, plastové okná, kuchynská linka, sprchový kút a pod..
Byt sa prenajíma kompletne zariadený: chladnička, posteľ (kvôli hygiene treba dokúpiť matrac), klimatizácia, kúrenie radiátorov viete ovládať cez mobil na diaľku, nábytok všetok viď. foto, umývačka riadu, práčka so sušičkou, vstavaná skriňa...
Do bytu vchádzate cez pavlač do vstupnej chodby na ľavej strane je kúpeľňa na pravej spálňa predelená s mini obývačkou a rovno z chodby sa dostanete do kuchyne.
Lokalita kompletná občianska vybavenosť. Lidl, Coop, trhovisko, OC centrál, Tesco, Terno, kúpalisko, školy, škôlky, reštaurácie, služby, 1,3km jazero Štrkovec,železiarstvo, mhd rovno pred bytovkou tiež cyklochodnik, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.
K dispozícii je v suteréne po dohode aj pivnica tiež po kompletnej rekonštrukcii.
V cene je zahrnutý internet, po dohode orange TV prípadne skylink, 4 parkovacie miesta iba pre členov bytovky.
Začiatok nájmu od 7. februára prípadne po dohode.
Cena nájmu 550 EUR + 100 EUR energie (voda, elektrina, plyn, internet).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie