IBA U NÁS! Pozemok so stavebným povolením, Kostolná - Zárečie

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
114.900,- €
Realitný maklér:
+421905340680
Ing. Nikola Barteková
bartekova@radoreality.sk

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj rovinatý stavebný pozemok s právoplatným stavebnýcm povolením v obci Kostolná - Zariečie o výmere 908 m2 (dľžka pozemku je 43 m a šírka je 21 m). V ceně pozemku je projekt na výstavbu rodinného domu, na ktorý je vydané stavebné povolenie - môže sa tak začať ihneď stavať. Súčasťou je studňa a stavebná búda. Veľkou výhodou je, že pozemok je na konci slepej ulice, za ktorým už nie je možné stavať. Detailnejšie podklady k projektu, taktiež aj jeho videosimulácia sú k dispozícii na vyžiadanie.
Voda a plyn sú na hranici pozemku, elektrika je na vedlajšom pozemku, prístupová cesta je betonová. Obec Kostolná - Záriečie je vzdialená od Trenčína iba 5 km, disponuje všetkou občianskou vybavenosťou a kompletnou infraštruktúrou, čo poskytuje komfort bývania v danej lokalite.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie