PREDANÉ - Na predaj 1-izbový byt na Betliarskej ulici v Petržalke

Typ: jednoizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 1izbový byt na Betliarskej ulici v Petržalke. Je to projekt s názvom ABA, ktorý sa nachádza pri ceste pred ulicou Krásnohorská. Byt sa nachádza na 2. poschodí zo 4 s výťahom. Novostavba bola kolaudovaná v roku 2012 a jej orientácia je na severozápad. Byt je o rozlohe 24m2 a je ideálny pre mladého a dynamického človeka prípadne mladý pár, ktorý preferuje prostredie obklopené dostatkom zelene a priestorom pre športové aktivity a na druhej strane ma rád všetko na dosah, čo mu zaručuje vynikajúca lokalita bytu a občianska vybavenosť v okolí. Je takisto vhodný pre človeka, ktorý by rád investoval svoje finančné prostriedky do nehnuteľnosti s potenciálom, nakoľko byt je vhodný aj ako investičný zámer.
Ďalším z benefitov, ktorý budúci majiteľ ocení je možnosť dokúpenia garážového státia, ktoré sa nachádza priamo v suteréne bytového domu, vďaka čomu máte prístup “suchou nohou“ do bytu. Komfortný vstup do podzemných garáží je zabezpečený elektrickou bránou na diaľkové ovládanie.
LOKALITA:Byt je situovaný v príjemnej časti Petržalky v tesnej blízkosti jazera Draždiak kde si vychutnáte relax a taktiež aj vaše obľúbené športové aktivity. Lokalita sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako rôzne reštaurácie, obchody, škola, pošta, potraviny atď.
Dom:- novostavba 2012- má vlastnú Garáž a kryté parkovacie státia- výťah- na poschodí prístupná terasa obyvateľom
okolie:- komplet občianska vybavenosť- v pešej dostupnosti Lidl, reštaurácie, Draždiak- veľmi dobrá dostupnosť MHD- blízko nemocnica Antolská
Cena energií: 120 EUR/mesiac

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie