Predaj bytu (2 izbový) 63 m2, Prievidza

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
87 900 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 63 m²
Realitný maklér:
Žaneta Rakovská
0911 909 060

Ponúkame Vám na predaj veľkometrážny 2- izb. byt na ul. V. Benedikta, sídlisko SEVER v meste Prievidza.

Jedná sa o kompletnú rekonštrukciu s čistými líniami, použité sú kvalitné materiály, byt je svetlý, slnečný, nadčasový, ihneď k dispozícií.

Nachádza na 2 poschodí v 4 poschodovom bytovom dome, bytový dom je zateplený, má nový priestranný nerezový výťah. Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom.
Výmera bytu je 63 m2 vrátane pivnice na prízemí. Byt pozostáva zo vstupnej chodby s murovaním šatníkom, samostatnej kuchyne s kvalitnou na mieru zhotovenou kuchynskou linkou. Kuchynská linka má zabudované spotrebiče-indukčnú varnú dosku, elektrickú teplovzdušnú rúru. Ďalej samostatnej kúpeľne s priestranným sprchovacím kútom o rozmeroch 110x80cm, umývadlo a keramickým obkladom od firmy kúpeľňové štúdio v kúpeľni je priestor a príprava na práčku, samostatné WC so zabudovanou nádržkou a 2 izby.
Dispozícia bytu – kuchyňa s obývačkou sú orientované na juhovýchod a izba na severozápad.

Okná sú plastové, laminátové plávajúce podlahy, keramická dlažba. Steny sadrové omietky, stropy znížené, osvetlenie bodovými svetlami. Vstupné dvere nové bezpečnostné značky Exkluziv. Interiérové dvere aj so zárubňami od renomovaného predajcu. V byte bolo nanovo vymurované a dispozične vyriešené jadro, vymenené všetky rozvody vody, odpadu a elektriky v celom byte, nová poistková skriňa, výmena rozvodov v jadre.

Správca bytového domu je OSBD a zálohové platby pre 2-člennú rodinu sú v rozmedzí 150-180,- Eur/ mesačne podľa skutočnej spotreby.
Vchod sa udržiava čistý a upravený, nový výťah.
Bytový dom nemá energetický certifikát.
K dispozícií je aj 360 stupňov foto.

Uvedená cena zahŕňa kompletný právny servis v rámci predaja nehnuteľnosti, ako aj poplatky spojené s prevodom na katastrálnom úrade. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Tešíme sa na stretnutie s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie