Lukratívny stavebný pozemok na predaj v obci Dubník!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
15 000 €
Realitný maklér:
0902 442 125
Ing. Štefan Ölvecký
olvecky-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj lukratívny stavebný pozemok v obci Dubník 20 km od mesta Nové Zámky, 19 km od termálneho kúpaliska Podhájska. Je orientovaný smer východ - západ, slnečný, mierne klesajúci, na konci pozemku je potôčik, v blízkosti centra obce. Nachádza sa v ulici, v rade vystavaných rodinných domov, na pozemku je funkčné popisné číslo bývalého domu, vhodné na rekonštrukciu. Celý pozemok je oplotený a jeho šírka je 18 m. Prístupová cesta je asfalt, inžinierske siete sú pred pozemkom. Oproti pozemku nie je výstavba rodinných domov, tento priestor možno využiť na parkovanie a nachádza sa tuná svah s lesným porastom. Obec Dubník má 1600 obyvateľov, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, prekrásne okolie s dvomi vodnými nádržami možno využiť na agroturistiku, disponuje cross dráhou. Cena nehnuteľnosti je 15 000.-€. Bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: 0902 442 125, WhatsApp, Viber, email : olvecky-ZVNC-dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie