Horská chata na samote v katastri obce Pravenec na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
30 000 €
Typ: chalupa
Okres: Prievidza
Obec: Pravenec
Plocha: 18 m²
Plocha pozemku: 100 m²
Realitný maklér:


Popis
Chata sa nachádza v nádhernom lesnom prostredí, 3 km za obcou Pravenec, neďaleko vrchu Vyšehrad v pohorí Žiar, kde je veľa turistických možností.
Je zariadená malou kuchynkou s chladničkou a mikrovlnkou.
Elektrický rozvod zásuviek a osvetlenia ( 240 V ) je napájaných elektrocentrálou. Nachádza sa tu 6 lôžok. Súčasťou chaty je malý sklad s elektrocentrálou so samostatným vstupom. Na terase, ktorá bola vybudovaná v lete 2022 sú lavice so stolom a slnečníkom s rozmermi 4x4m - pre 6 osôb. Kúrenie zabezpečuje plynová piecka, ktorá vykúri chatu v priebehu 30 minút. Chata je monitorovaná pohybovým alarmom. Neďaleko - asi 100 m sa nachádza studnička s pitnou vodou. V okolí je v letnom období možnosť zberu húb, ktoré hojne rastú všade navôkol.
V obci sa nachádza pohostinstvo, obchod s potravinami aj zastávka autobusu s pravidelnou autobusovou dopravou na linke Prievidza ( vzdialenosť 15 km ) - Žilina ( 50 km ), Martin ( 40km ). Okolité obce so vzdialenosťou do 10 km - Lazany, Nedožery-Brezany a Kanianka poskytujú možnosť schladiť sa v letnom období v priehradách. V zime je možné vyraziť na lyže či snowboard k lyžiarskym vlekom Cígeľ vzdialený 20 km, alebo lyžiarske stredisko vo Valči so vzdialenosťou 37 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie