Pekná 2 izbová chalúpka na veľkom pozemku v obci Zavar na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
134 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Zavar
Plocha: 90 m²
Plocha pozemku: 450 m²
Realitný maklér:


Popis
Čiastočne zrekonštruovaný dvojizbový rodinný dom na 4.5 a pozemku s možnosťou dokúpenia ďalšej časti záhrady v obci Zavar . Vhodnou úpravou dispozície dokážete prerobiť dom na 3 izbový. Celý pozemok je situovaný 13 m od cesty a má vlastnú prístupovú cestu. Skladá sa z nádvoria a záhrady. Nádvorie kde je postavený rodinný dom, studňa a tri veľké volieri pre zvieratá má rozmery cca 18 m šírka a 22 m dĺžka. Ak by vám bol pozemok malý, máte možnosť dokúpiť dalšiu časť záhrady. Dom bol postavený v 50 rokoch z pálenej tehly a prešiel rozsiahlymi rekonštrukciami. V roku 2014 výmena euro okien a vchodových dverí, 2019 kompletná výmena elektrických rozvodov a rozvodov vody, 2022 maliarske práce a dekoračný obklad. Dom sa predáva zariadený.

Dispozícia pozostáva z predsiene, spálne s priznaným dreveným stropom, priechodnej obývačky, kuchyne a kúpeľne s WC. Rodinný dom má dva vchody, cez predsieň a kuchyňu. V prípade zastavania vchodu v predsieni, získame ďalšiu priechodnú obytnú izbu. V predsieni sa nachádza aj priestranný šatník (5m2). Pred obytnou časťou je situovaná komora, tiež s priznaným dreveným stropom.

IS: Plyn je zavedený na pozemku avšak rodinný dom vykurujú infra panely. Obecný vodovod je samozrejmosťou a výhodou je aj kopaná studňa. Odpad je riešený septikom ale kanalizačná prípojka sa nachádza na pozemku. Elektrika 220 V.

Obec Zavar ma výbornú občiansku vybavenosť: MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, športove centrum polícia, obchody, reštaurácie, pohostinstvá. Skvelá dostupnosť na R1 a D1.
Vzdialenosť od miest: Trnava 9 km, Sereď 10 km, Hlohovec 20 km, Nitra 44 km Piešťany 44 km, Bratislava 55 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie