Predaj bytu (3 izbový) 61 m2, Nitra

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
120 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 61 m²
Realitný maklér:
Peter Holan
0911 117 750

Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome na Viničkách v meste Nitra, na sídlisku Klokočina. Byt je o rozlohe 61 m2 vrátane pivnice, má lodžiu a nachádza sa na 5/7poschodí bytového domu.

Byt prešiel úpravou dispozície a čiastočnou rekonštrukciou v roku 2009, kedy bola prepojená menšia izba s kuchyňou. Dosiahla sa tak veľká priestranná kuchyňa. Touto zmenou dispozície vznikol z malého 3 izb., veľkorysý a priestranný 2 izbový byt. Ako bonus vznikol aj malý šatník/komora, podľa uváženia nového majiteľa. Na byte boli menené plastové okná, vstupné bezpečnostné dvere a murované bytové jadro. Stúpačky sa budú meniť v priebehu roka 2023. Vo všetkých izbách je plávajúca podlaha a kúpeľňa disponuje rohovou vaňou. Na južnej strane bytu sú na oknách nainštalované čierne estetické vonkajšie žalúzie. Z kuchyne, ktorá je dispozične orientovaná na východnú stranu je výhľad na vrch Zobor.

Po rekonštrukcii byt dispozične pozostáva: chodba, spálňa, obývacia izba, kuchyňa, samostatná kúpeľňa a samostatné WC. Zo spálne otočenej na juhozápadnú slnečnú stranu je výstup na lodžiu, ktorá je taktiež vybavená vonkajšími žalúziami.

Spomínaný byt je vhodný aj na kompletnú rekonštrukciu a dáva možnosť novému majiteľovi prispôsobiť si ho tak podľa svojich predstáv. V ponuke nájdete ako bonus aj pár vizualizácii pre lepšiu predstavivosť.

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, zastávka MHD ( 20m pred domom), detské ihrisko, obchod (Nitrazdroj) na pár metrov od domu, Dobrá dostupnosť na obchvat a rýchlostnú cestu R1

Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát..

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie