Kompletne zrekonštruovaný 3izbový byt v Šamoríne

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
168 500 €
Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Mgr. Iveta Farkašovská
farkasovska-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame na predaj rekonštruovaný 3i byt v pokojnej časti Šamorína na Hviezdnej ulici.
Byt sa nachádza na 5./8.p. bytového domu s výťahom, jeho plocha je 73m2, z čoho 68,5m2 je byt a 4,5m2 zasklená loggia. 
Je otočený na dve svetové strany (JV / SZ), je slnečný a svetlý a poskytuje veľmi príjemné výhľady. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky so vstupom na loggiu, zo samostatnej kuchyne s komorou, dvoch samostatných nepriechodných spální, ďalej z kúpeľne s vaňou a veľkým oknom a samostatnej toalety. V byte sú dva rolldory na mieru (v spálni a v chodbe), kuchynská linka s umývačkou riadu a sedačka. Inak je byt vyprataný a kúpou hneď voľný.  
Prislúcha k nemu aj pivničná kobka. Bytový dom taktiež prešiel rekonštrukciou, má zateplenú fasádu, nový výťah, vymenené stupačky.
Parkovanie v okolí domu je verejné a bezproblémové. 
Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej a obľúbenej tichej lokalite plnej zelene mimo hlavné cesty. Pri dome sa nachádza detské ihrisko aj ohradený výbeh pre štvornohých miláčikov. Mesto Šamorín poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, zdravotné stredisko, obchody, služby, škôlky, školy, aktuálne už aj dobrú dostupnosť do hlavného mesta obchvatom.
Cena tejto nehnuteľnosti je 168.500 Eur a je kompletná. Zahŕňa aj províziu za sprostredkovateľský servis RK a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti, predajný aj popredajný servis, finančné a právne poradenstvo.  Byt nemá žiadne ťarchy a je možné ho financovať aj hypotekárnym úverom.
Pre bližšie informácie a možnosť obhliadky kontaktujte makléra.
Odkaz na videoprehliadku: https://youtu.be/5xwXHLX2_kg

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie