Nádherný 4 izbový rodinný dom s bazénom, vírivkou a fínskou saunou na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
275 000 €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Šaľa
Obec: Vlčany
Plocha: 160 m²
Realitný maklér:
0908 662 531
Mgr.Slavomíra Sallai Liptáková
liptakova-ZVNC-dobrereality.sk

Tento podmanivý rodinný dom, ktorý ponúka úžitkovú plochu o výmere 160 m² stojí na pozemku o výmere 2 645 m². Záhrada je nádherná, plná zelene a krásne udržiavaná. Najväčším benefitom tohto rodinného domu je to, že sa nachádza v tichej ulici v blízkosti obľúbeného jazera.
Dom je situovaný v zadnej časti, čo prináša možnosť plnohodnotne využívať zvyšok pozemku. Ponúka absolútne súkromie a ideálne podmienky pre pokojné a rodinné bývanie. Jedným z množstva benefitov tohto krásneho sídla je vyhrievaný bazén, fínska sauna, vírivka a takisto aj samostatná letná kuchyňa s vybavením a krásnou murovanou pieckou. Sú v nej všetky inžinierske siete a tak ju môžu noví majitelia plnohodnotne využívať nie len počas leta. V zadnej časti na pozemku sa nachádza stavba so spoločenskou miestnosťou, ktorá je vhodná na rôzne typy rodinných osláv, alebo na trávenie spoločného času v kruhu dobrých priateľov.
Ďalším benefitom je priestranná garáž, ktorá je súčasťou domu a ďalšie parkovacie mesta vo dvore. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2012. Ide o tehlovú stavbu typu bungalov so zateplením, plastovými oknami s izolačným dvojsklom a sadrokartonovými stropmi. Strechu tvorí drevená konštrukcia krovu so strešnou krytinou Mediteran.

Dispozícia domu je nasledovná:
Pri vstupe do domu sa nachádza priestranná vstupná chodba s vešiakovou stenou s botníkom, príručnou úložnou skriňou a samostatným šatníkom. Chodba je priechodná do nočnej časti a rovnako sa z nej prechádza aj priamo do obývacej izby i do kuchyne s jedálňou. Kuchyňa je vybavená všetkými modernými spotrebičmi. Hneď vedľa kuchyne sa nachádza samostatná príručná špajza.
Obývacia izba má výbornú orientáciu a cez veľké francúzske okná ponúka neopísateľný výhľad na krásne zelenú záhradu. Vytvára tak príjemný a harmonický pocit. Z obývacej izby vedie výstup na slnečnú terasu s pozvoľným vstupom k vyhrievanému bazénu.
Po chodbe sa ďalej dostaneme do troch priestranných izieb, z toho prvá je spálňa so skriňovým šatníkom a s výstupom na terasu a ďalšie dve izby, ktoré sa momentálne využívajú ako detská a hosťovská izba.
Ďalej chodba vedie do priestrannej kúpeľne so sprchovacím kútom, vaňou, dvojitým umývadlom a toaletou. V dome je k dispozícii aj ďalšia samostatná toaleta, ktorá je umiestnená pri vstupnej chodbe. Samostatná technická miestnosť s plynovým kotlom a množstvom úložného priestoru je taktiež súčasťou tohto výnimočne krásneho domu.
Kúrenie je zabezpečené plynové podlahové, k dispozícii je aj klimatizácia. O bezpečnosť domu je postarané vďaka kamerovému systému a samotný vstup na pozemok je zabezpečený video vrátnikom.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete + má k dispozícii studňu, ktorá je napojená na zavlažovací systém.

Ponuka bývania v tomto rodinnom dome je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bezstarostné bývanie. Rodinný dom ponúka množstvo výhod a benefitov a určite splní aj tie najnáročnejšie požiadavky nových majiteľov.

Výhodou tejto nehnuteľnosti :
Absolútne súkromie
Priestrannosť a nadčasovosť samotného domu
Krásne upravená záhrada s vyhrievaným bazénom, vírivkou, fínskou saunou a s príjemným vonkajším relaxom neďaleko jazierka
Garáž + ďalšie parkovacie miesta vo dvore


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie