PREDANÉ - REKREAČNÁ CHATA v nádhernej lokalite NA PREDAJ.

Typ: chalupa
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovanú REKREAČNÚ CHATU v nádhernej malebnej chatovej oblasti "Kamenica pod zadnou horou" ktorá je vzdialená cca 10min chôdze od mesta Holíč.
Prístup k nehnuteľnosti je možný z viacero strán od hlavnej cesty. Prístupové cesty sú z časti spevnené asfaltovou drťou. Čo sa týka pozemku ten je z časti svahovitý a v hornej časti v priestore okolo chaty rovinatý.
Na záhrade sa nachádza trávnatý porast a vysadené sú tam ovocné stromy (Jabloň). Na pozemku sa nachádzajú siete: voda(studňa) a elektrika ktoré sú dostupné v celej časti pozemku. Na pozemku sa nachádza aj mobilná toaleta(WC).
Z bočnej strany je pristavená pergola na štýl zimnej záhrady ktorá je vyhotovená z tatranského profilu. Strecha bola komplet vymenená zateplená, vyhotovenie povrchu: INDEX s bitúmenovou vložkou.
Ďalej boli menené všetky okná/plastové. Kúrenie v chate je možné pomocou komínových krbových kachieľ alebo pomocou akumulačných el. radiátorov. V chate sú nové el. rozvody (elektrika v celej chate). Na poschodí je miestnosť vybavená klimatizáciou. Chata je podpivničená čiže nám ponúka izbu na ľubovoľné využitie. Veľkým benefitom je ďalšia miestnosť pod úrovňou pivnice priechodná z vnútra. Táto môže slúžiť napríklad ako vinný sklep na čo sa v minulosti aj využíval.
Materiál stavby je pálená tehla. Chata je z jednej strany zateplená.
Pred chatou je upravený rovinatý terén na možnú výstavbu bazénu. Nehnuteľnosť je celá oplotená a v prednej časti sa nachádza oceľová brána.
Vek nehnuteľnosti je 36 rokov. Susedské vzťahy sú tu na rodinnej báze.
Chata nám ponúka nádherný výhľad na celú oblasť a čaro tohto prostredia zaručí novému majiteľovi relax a kľud strávený s priateľmi a rodinou.
Cena nehnuteľnosti sa bude odvíjať od vzájomnej dohody CENA / DOHODOU a je v nej zahrnutá sprostredkovateľská provízia RK vo výške 3%. V cene je zahrnutý kompletný právny, notársky servis a poplatky za vklad kúpnej zmluvy do katastra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie