PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 38 m2, Žilina

Typ: jednoizbový byt
Okres: Žilina
Obec: Žilina
Plocha: 38 m²

RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj slnečný 1izb.byt o rozlohe 38m2 veľmi dobre dispozične prerobený na 2izb. Byt sa nachádza sa na 6. poschodí z 11 na ulici Ľubľanská 9 Žilina, časť Vlčince v tichej lokalite s krásnym výhľadom na Martinské Hole. V roku 2008 bol byt zrekonštruovaný. V blízkom okolí sa nachádza škola, škôlka, 8-ročné gymnázium, potraviny, aut. zastávka.
Dispozícia-vstupná chodba, z ktorej je vstup do všetkých miestností v byte. Po pravej strane kuchynská linka vybavená digestorom. Vedľa sa nachádza krásne a účelne prerobená kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Z veľkej priestrannej obývačky sa prejde do presklenej lodžie, ktorá je vybavená osvetlením, možnosť využívať celoročne. Z chodby sa prejde do menšej miestnosti, ktorú môžeme využiť ako spálňu alebo pracovňu. V bytovom dome sú 2 nové moderné výťahy, z toho jeden je nákladný.
K bytu patrí murovaná pivnica a vo všetkých spoločných priestoroch sú namontované kamery. Veľkou výhodou sú veľmi nízke náklady.

V prípade viacerých záujemcov o kúpu bude kupujúci vybraný na základe parametrov zvolených predávajúcim. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie