PREDANÉ - Na predaj 3 izbový byt Prievidza, 66 m², 5.p./7.p., Š. Králika

Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 66 m²

Ponúkame na predaj 3 izbový byt na Ul. Š. Králika v Prievidzi o úžitkovej ploche 66 m2. Umiestnenie bytu na 5. p./7.p. panelového bytového domu, poskytuje krásny výhľad.

Na bytovom dome prebieha kompletná rekonštrukcia, už zrealizované sú: výmena stúpačiek (voda, odpady, plyn), nový výťah, tepelná izolácia obvodových múrov minerálnou izoláciou hrúbky 20 cm. Prebieha rekonštrukcia vchodu a spoločných častí. Byt je po čiastočnej rekonštrukcií – výmena okien za plastové, nové vykurovacie telesá – radiátory, stierky, murované bytové jadro, plávajúce podlahy. Nová elektroinštalácia – kuchyňa, kúpeľňa. Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi – plynová varná doska, el. rúra, mikrovlnná rúra a voľne stojaca chladnička. Byt pozostáva z troch izieb a kuchyne. Príslušenstvo bytu ďaľej tvorí chodba, kúpeľňa s vaňou a priestorom na práčku, samostatné WC. Nechýba pivnica o rozlohe cca 3 m2 nachádzajúca sa v suteréne bytového domu. V cene bytu je okrem vstavaného zariadenia a spotrebičov aj chladnička a šatníkové skrine.

Parkovacie plochy verejné pre vlastníkov bytov pred domom. V dosahu kompletná občianska vybavenosť. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávky autobusu.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie