PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 70 m2, Trnava

Typ: trojizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Plocha: 70 m²

Realitná kancelária REMAX Ponúka na predaj slnečný 3 izbový byt s lodžiou na ulici Generála Goliána v Trnave, byt má
úžitkovú plochu 67,88 m2 a nachádza sa na 5. poschodí 8 poschodového zatepleného bytového domu s novým výťahom.

POPIS A DISPOZÍCIA (viď pôdorys):
Byt je slnečný a veľmi dobre presvetlený, komplet zariadený s novou kuchynskou linkou so značkovými vstavanými elektrospotrebičmi, nové interiérové a vchodové dvere so zárubňami, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, z kuchyne a obývacej izby je krásny výhľad na park so stromami, vymurované bytové jadro...
Má veľmi dobré dispozičné riešenie: z priestrannej predsiene je vstup do kúpeľne s toaletou, do troch samostatných izieb, z jednej izby je vstup na lodžiu. Predsieň je prepojená s chodbou, ktorá vedie do kuchyne.
K bytu patrí samostatná pivničná kôpka s výmerou 2,79 m2

BYT JE PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII:
nové vchodové dvere, plastové okná, nové rozvody elektroinštalácie, vody a odpadu, vymurované bytové jadro, nové radiátory, nové stierky a maľovka v celom byte, laminátová podlaha v izbách, dlažba v predsieni, v kúpeľni a v kuchyni , kvalitné interiérové dvere s obloženými zárubňami. V kúpeľni je vaňa, toaleta nový obklad a nová dlažba.

ZARIADENIE BYTU:
Byt je komplet zariadený/ Jedálenský stôl so stoličkami, chladnička s mrazničkou, pračka, dve sedacie súpravy, obývacia stena, konferenčné stoly, rolldor skrine v spálni a v predsieni, manželská posteľ, stolík pod TV, a iné. To je veľká výhoda stačí si priniesť osobné veci a hneď bývate vo vlastnom byte alebo ako investičný byt môžete ho ihneď prenajímať.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:
byt sa nachádza v dobrej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a bezproblémovým parkovaním. V pešej dostupnosti sa nachádza LIDL a množstvo iných obchodov, zastávka MHD je 2 min. pešo, v blízkosti je základná škola, škôlka, pošta, športový areál, park na oddych a pod.
Výhodou je aj rýchle napojenie na diaľnicu D1 a R1.

- Uvedená cena zahŕňa: províziu realitnej kancelárie, vypracovanie zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, overenie podpisov u notára, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prepis energií z pôvodného na nového majiteľa, vyhotovenie odovzdávacieho protokolu.

- V prípade potreby zabezpečíme bezplatne znalecký posudok a vybavovanie hypotekárneho úveru,

- Link na 3D obhliadku :
https://my.matterport.com/show/?m=TqoB9KSEaTd

Obhliadky bytu sú možné 7 dní v týždni kedykoľvek po dohode s maklérom.

V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie