Pôvodná drevenica v malebnej lokalite Strážovských vrchov na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
29 600 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Ilava
Obec: Zliechov
Plocha: 60 m²
Plocha pozemku: 611 m²
Realitný maklér:


Popis
Drevenička pod horou s viac ako 100 ročnou Lipou na pozemku a s malým ovocným sadom v katastri obce Košecké Rovné na predaj.
Táto menšia osada patrí pod obec Zliechov a ponúka nádhernú panorámu hôr, kľud a veľké prepojenie na prírodu celkovo. Drevenica leží priamo pri prístupovej asfaltovej ceste pod horou v blízkosti potoka a jej zastavaná plocha je 65m2. Pozostáva zo vstupnej chodby ( tehlová prístavba) malej komory s výstupom na povalu, dvoch izieb a kuchyne. Nehnuteľnosť momentálne nie je napojená na elektrickú sieť a jej samotný stav je na kompletnú rekonštrukciu ( vo vnútorných priestoroch je omietka odstránená zo stien). Na dvore sa týči majestátna Lipa a za ňou ešte stojí drevená šopa aj z betónovou exteriérovou pivnicou vo svahu. Za chalúpkou( medzi drevenicou a sadom je časť susedovho pozemku) je situovaný menší ovocný sad prístupný od cesty. Ak má pre Vás väčšiu cenu prostredie a stav nehnuteľnosti Vás príliš neznepokojuje a práveže chcete tomuto miestu vštepiť vlastnú pečať tak sa teším na spoločnú obhliadku.
Táto lokalita je veľmi vyhľadávaná pre jej prírodu a dobrú dostupnosť, malé mesto Ilava je vzdialené 19 km a diaľničný privádzač 22km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie