Rekreačná chata pri jazere Tomky v borovicovom lese na Záhorí, pri obci Borský Svätý Jur

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
46 000 €
Typ: chalupa
Okres: Senica
Obec: Borský Svätý Jur
Plocha: 42 m²
Plocha pozemku: 47 m²
Realitný maklér:


Popis
Na predaj je príjemná jednopodlažná rekreačná chata 50 metrov od jazera, v malej chatárskej osade v borovicovom lese. Má široké betónové základy, murovaná steny, otvorený drevený krov robí príjemnú atmosféru interiéru. Priestor je delený na hlavnú obytnú časť s jedálňou, kuchynský kút a v zadnej časti je spoločný spací priestor. V chate je malá kúpeľňa s WC a sprchou. Drevené okná chránené okenicami, z izby je priamy prístup na zastrešenú terasu s výhľadom na jazero, ktorá pozýva na raňajky na čerstvom vzduchu. Podľa názoru statika, chata znesie aj prípadnú nadstavbu, alebo vyšší krov s galériou. Počas letných dní sa využíva aj vonkajšia sprcha inštalovaná v technickej miestnosti.
Okolie chát je udržiavané, chatári sú priateľskí aj nápomocní, ak treba. Okolitý pozemok poskytuje dostatok súkromia. Chata tienená vysokými stromami najmä v lete poskytuje výbornú klímu a chládok. Zastavaná plocha je 47 m2, vrátane malej zastrešenej terasy pred vchodom. K chate patrí vŕtaná studňa s čerpadlom a žumpa. Kúrenie v chate aj atmosféru zabezpečujú krbové kachle.

Dobrá dostupnosť z Bratislavy 50min (60km), krásne prostredie borovicových lesov pri jazere vo vyhľadávanej časti Tomky pri obci Borský Svätý Jur, s možnosťou člnkovania aj rybárčenia.
V lokalite sú vyznačené cyklotrasy, turistické chodníky, miesto je vzdialené 15 km od hraničného priechodu Moravský Svätý Ján – Hohenau, 12km od pútnického mesta Šaštín-Stráže, 18km od od hraničného priechodu Brodské pre výlety na Moravu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie