Predaj chaty 140 m2, Holčíkovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Realitný maklér:
Božena Krajňaková
+421 917 444 888

Realitná kancelária REMAX Vám ponúka na predaj útulnú zrekonštruovanú chatu na Domaši, v časti Poľana - Monika. Chata sa nachádza v miernom kopci, s nádherným výhľadom na vodnú nádrž, od ktorej je vzdialená cca 500 m.
Murovaná chata s novou plechovou strechou je trojpodlažná. Na prízemí sa nachádza chodba, kuchyňa, z ktorej je vchod do veľkej miestnosti, ktorá bola vytvorená z pôvodnej garáže, toaleta so sprchou a sklad náradia. Na poschodí sa sa nachádza vstupná chodba, veľká obývacia izba s krbom a výstupom na terasu, toaleta a kuchyňa, z ktorej vedú schody do podkrovia. V podkroví sa nachádza jedna veľká oddychová miestnosť so šiestimi miestami na spanie, z ktorej je výstup na balkón. Obytné a oddychové miestnosti sú obložené dreveným obkladom a na stropoch sú drevené kazety.
V nehnuteľnosti sú zavedené inžinierske siete: elektrina, voda z verejného vodovodu, odkanalizovaná je do žumpy, vykurovaná je krbom na tuhé palivo, varenie je zabezpečené plynovými sporákmi na bomby s propán butánom.
Okolie chaty je upravené, vysadené okrasné stromčeky, dostatok miest na parkovanie. Vzadu sa nachádza zastrešená drevená posiedka s grilom.

Bližšie informácie Vám budú poskytnuté pri osobnej obhliadke nehnuteľnosti. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX a všetkých činností spojených s prepisom energii.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie