Predaj bytu (3 izbový) 77 m2, Prievidza

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
84 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 77 m²
Realitný maklér:
Andrej Okajček
0951883651

Ponúkame Vám na predaj veľkometrážny 3-izbový byt na sídlisku Sever.
Byt sa nachádza na ulici Energetikov na 4. poschodí zo štyroch s výťahom a predáva sa čiastočne zariadený. Nehnuteľnosť je vo výmere 77 m2 a noví majitelia určite ocenia aj pivnicu v suteréne, loggiu a komoru pri kuchyni (úložný priestor).

DISPOZÍCIA BYTU:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby so samostatným WC a samostatnou murovanou kúpeľňou. Z chodby sa dostanete do spálne a detskej izby, ktoré sú orientované na západnú stranu a taktiež aj do kuchyne a obývacej izby, ktoré sú orientované na východnú stranu.
LOKALITA:
Sídlisko Sever je tichá a vyhľadávaná lokalita v Prievidzi s výbornou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody, základná škola, materská škola, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, autobusová zastávka, lesopark.
Zaujala Vás táto ponuka? V prípade otázok, alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Pri rýchlom jednaní, dohoda možná. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad advokátom, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie