PREDAJ - Super ponuka! Rodinný dom s veľkým slnečným pozemkom v obci Chrenovec - Brusno.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
109 400 €
Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:
Plocha: 160 m²
Realitný maklér:
0918 800 080
Jaroslav Svitok
svitok-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný rodinný dom s veľkým slnečným pozemkom v obci Chrenovec - Brusno, miestna časť Chrenovec. Celková výmera mierne svahovitého slnečného pozemku, orientovaného na južnú svetovú stranu, je komfortných 1361 m2. Na prvom podlaží domu sa nachádza vstupná chodba, 3 obytné izby, kuchyňa, kúpeľňa s WC, komora a schody na druhé podlažie. Na druhom podlaží je veľká predsieň, dve obytné izby a dve povaly. Dom je čiastočne podpivničený, pričom v pivničných priestoroch je okrem skladovacích priestorov aj technická miestnosť. Výmera podlahovej plochy domu je cca 160 m2 a skolaudovaný bol v roku 1959. Obvodové múry domu sú postavené z pórobetónu hrúbky 50 cm, vnútorné priečky sú postavené kombináciou pórobetónu a tehly. Dom nie je zateplený. Vstup do domu je bezbariérový. Strecha je sedlová, pokrytá eternitovou škridlou. Vo veľkej záhrade sa nachádzajú rodiace ovocné stromy, murované chlievy na chov hospodárskych zvierat a podpivničená hospodárska budova, slúžiaca ako letná kuchyňa. Inžinierske siete sú v dome všetky - plyn, elektrina aj voda. Na zber odpadovej vody slúži zatiaľ žumpa, ale pred domom je vybudovaná prípojka k obecnej kanalizácii, ktorá je momentálne vo výstavbe. Na ohrev teplej vody a vykurovanie slúži plynový kotol, ako záloha je k dispozícii aj pec na tuhé palivo, ktoré sa nachádzajú v technickej miestnosti. Vykurovanie je ústredné, v každej izbe je radiátor. Dom je v pôvodnom, ale zachovalom stave. K pozemku je veľmi dobrý prístup, nakoľko sa nachádza pri miestnej obecnej komunikácii. Pozemok je oplotený, vstup je zabezpečený bránou.

A prečo vám odporúčam kúpiť práve túto nehnuteľnosť? Výhody sú viaceré: blízka dostupnosť do Prievidze, Handlovej, Bojníc, kompletná ponuka infraštruktúry v obci, veľký slnečný pozemok, na svoje si prídu hubári, rybári, turisti, milovníci histórie. Dom je síce v pôvodnom, ale obývateľnom stave, s veľkou možnosťou rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Vo veľkej záhrade je možné zrealizovať výsadbu ovocného sadu, či chov hospodárskych zvierat alebo hydiny. Zo slnečného pozemku je veľkolepý výhľad na handlovskú dolinu a okolité kopce. Za najväčšiu prednosť považujú domáci obyvatelia kľudnú lokalitu, nakoľko nehnuteľnosť sa nachádza v slepej ulici. Celková cena nehnuteľnosti, vrátane odmeny pre sprostredkovateľa a základný právny servis je 109400 Euro.

Na prípadné ďalšie otázky vám veľmi radi odpovieme počas prehliadky tejto nehnuteľnosti.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie