Predaj bytu (3 izbový) 67 m2, Svit

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Rezervované
Typ: trojizbový byt
Okres: Poprad
Obec: Svit
Plocha: 67 m²
Realitný maklér:
Peter Gánovský
0918 620 177

**REZERVOVANÉ**REZERVOVANÉ**

Máme tu skvelú ponuku pre tých, ktorí hľadajú moderné a pohodlné bývanie. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 3-izbový byt v tehlovom dome v meste Svit, na ulici Štúrovej. Tento byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a ponúka Vám všetky pohodlia moderného bývania.

Má ideálnu orientáciu na východ-juh, čo zaručuje dostatok slnečného svetla a príjemné teplo počas celého dňa. V byte je samostatné plynové kúrenie a plastové okná, ktoré zabezpečia úsporu energie a tiché bývanie. Bezpečnosť je zabezpečená vstupnými bezpečnostnými dverami HISEC, ktoré Vám zaručia pokojné bývanie. Elektrické rozvody sú v celom byte nové. V chodbe sa nachádza šatníková stena a podlahy sú kombinované z laminátových a keramických podláh.

V byte je spoločná kúpeľňa s WC, ktorá je veľmi vkusne a moderne zariadená. Ponúka sa Vám tiež možnosť využiť 2 pivnice na uskladnenie Vašich vecí.

Byt je situovaný v blízkosti detského ihriska a cyklistického chodníka, ktorý Vám umožní využiť rôzne aktivity v okolí. K dispozícii je tiež pripojenie na optický internet Orange, takže nebudete mať problémy so spojením a budete môcť využívať rýchly internetový prenos dát.

Tento moderný a útulný 3-izbový byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v tichom a príjemnom prostredí.

Nezmeškajte príležitosť si ho pozrieť a stať sa jeho novým majiteľom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie