Na predaj rodinný dom, Motešice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
110.000,- €
Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Motešice
Realitný maklér:
+421903709430
Miroslava Kováčová
mkovacova@radoreality.sk

RADO Reality ponúka na predaj rodinný dom v obci Dolné Motešice na pozemku s rozlohou 220 m², ktorý sa nachádza na konci ulice v blízkosti lesa. Rodinný dom pozostáva z dvoch 2 - izbových bytových jednotiek. Jedna má výmeru 40 m² a pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do spálne, kúpeľne so sprchovým kútom a obývačky spojenej s kuchyňou. Druhá bytová jednotka o výmere 70 m2 pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do veľkej kúpeľne so sprchovým kútom, obývačky, spálne a kuchyne s technickou miestnosťou.
Obidve bytové jednotky sú zariadené a majú spoločný plynový kotol, podlahové kúrenie a plastové okná. V minulosti bola jedna využívaná ako firma a druhá slúžila na bývanie. V prípade rekonštrukcie sa dajú spojiť a vznikne jeden 4 izbový dom. Dom bol kolaudovaný v roku 2006.
Obec Motešice sa nachádza v prekrásnej prírode, plnej turistických a cyklistických trás, taktiež sa tam nachádza známy žrebčín, kde sa dajú tráviť voľné chvíle. Je tam kompletná občianska vybavenosť – škola, škôlka, potraviny, reštaurácia a autobusová zastávka.
Dom je k dispozícii ihneď.
Miroslava Kováčová
RADO Reality Group
Tel.: +421903709430
e-mail: mkovacova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie kúpnych zmlúv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie