Na predaj nízkoenergetický rodinný dom na kľúč

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
204 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Levice
Obec: Hronovce
Plocha: 100 m²
Realitný maklér:
0917 223 089
Martina Gálová
galova-ZVNC-dobrereality.sk

Realitná kancelária Dobre reality Vám ponúkam na predaj krásny rodinný dom v obci Hronovce.

Rozloženie domu: Na prízemí sa nachádzajú 4 izby, kuchyňa, samostatné wc, kúpeľňa, chodba, predsieň. V dome je kvalitná plávajúca podlaha, odolná proti poškriabaniu. Steny sú vyrovnané, strop je znížený a izolovaný. V kuchyni je nová kuchynská linka v tvare U so vstavanými spotrebičmi.
Celý dom je podpivničený. V suteréne sa nachádza kúpeľňa s wc a práčovňou, taktiež kuchyňa a veľká špajza. Garáž pre 2 autá s elektrickou garážovou bránou. V celom suteréne je dlažba.
Na podkroví je možnosť vybudovania podkrovných izieb.

Dom je po kompletnej rekonštrukcii v roku 2020 a 2021, z vysoko kvalitných materiálov: menené boli všetky radiátory, elektrické vedenie (220 aj 380V), hnedé plastové okná s trojitým sklom, na oknách sú vonkajšie rolety s elektrickým ovládaním, hnedé plastové vchodové dvere, všetky interiérové dvere so zárubňami nové. Na dome je nová strecha so škridlou značky Terran. Dom je zateplený s 15cm hrubým grafitovým polystyrénom na základe odporúčania českých stavebníkov. Dom je aj klimatizovaný s novou klimatizáciou Whirpool.

Dom je pripojený na všetky IS (plyn, voda ,elektrina, kanalizácia) a má aj vlastnú studňu s vodárničkou.
Na dvore sa nachádza okrasný trávnik s automatickým zavlažovacím systémom, priestranný altánok z dekoratívnych tehál a vyvýšený záhon. Pripravené sú káble k elektrickej bráne a k optickému internetu.
Dom je oplotený zo všetkých strán, z uličnej stany je oplotenie zo štiepených tvárnic v kombinácii s kovanými plotovými dielmi.
Rozloha domu je 100m2 x 3 podlažia :prízemie, suterén, podkrovie.
Veľkosť pozemku 562m2.

Mesačné náklady pre 4 člennú rodinu 120 Euro!
(plyn, elektrika, voda, kanalizácia)

Vzhľadom nato, že predaj domu nebol plánovaný majitelia to robili pre seba a nie na biznis, sú v celom dome použité kvalitné materiály.
Dom je na kľuč, bez ďalších investícií.

Cena nehnuteľnosti 204 000 Eur.

Po serióznej dohode je možné nechať v dome aj komplet nábytok, vrátane kuchynskej linky so zabudovanými spotrebičmi, keďže bolo kupované na mieru.

Pri záujme o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0917223089

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie