Rodinný dom v obci Mojzesovo na predaj !

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
77 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Mojzesovo
Plocha: 98 m²
Realitný maklér:
0902 442 125
Ing. Štefan Ölvecký
olvecky-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Mojzesovo, 21 km od mesta Nové Zámky, 27 km od krajského mesta Nitra, 9 km mesto Šurany a 13 km termálne kúpalisko Podhájska. Dom bol postavený v roku 1965, z pálenej tehly, strecha sedlová, krytina škridla. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, špajze, kúpelne s WC, dvoch priestranných spální. Je postavený na slnečnom, rovinatom 1500 m2 pozemku, kde je 20 ovocných stromov v plnej rodivosti, 15 koreňov hrozna, celoročné maliny a záhradka je udržiavaná a využívaná na pestovanie zeleniny. Na pozemku je postavená letná kuchynka a jedna miestnosť, ktoré sú podpivničené. Dom je napojený na obecnú vodu, plyn, elektriku a odpadová voda je zvedená do žumpy. Kúrenie v dome je zabezpečené na plyn - kachle gamatky. Obec Mojzesovo má 1340 obyvateľov, veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Cena nehnuteľnosti je 77 000.-€ a bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t. 0902 442 125, Viber, Whats Aap, email.: olvecky-ZVNC-dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie