2i byt v historickom centre mesta na prenájom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
790 €/mesiac
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom nádherný 2 izbový byt v pešej zóne historického centra Bratislavy, nachádzajúci sa na 1. poschodí v pamiatkovo chránenej budove na rohu ulíc Nedbalova a Laurinská.
Výmera bytu je 46,4m2 a pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálne, kúpelne s WC a chodby.
Dominantou bytu sú vysoké stropy, vďaka ktorým pôsobí vzdušne a priestranne, a francúzske balkóny v každej miestnosti, situované na Laurinskú ulicu.
Byt je kompletne, moderne zrekonštruovaný s použitím kvalitných materiálov, v byte sú plastové balkónové dvere, plávajúce podlahy, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka zhotovená na mieru s ostrovčekom a barovým sedením, kvalitná značková sanita, sprchový kút, náladové podsvietenie a klimatizácia v spálni.
Byt je plne zariadený nábytkom na mieru a vybavený elektrospotrebičmi - chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, práčka, mikrovlnka, teplovzdušná rúra, sklokeramická varná doska, ostrovný digestor, TV.Napriek 1. poschodiu je byt svetlý a slnečný, nakoľko je situovaný na JV.
Bytový dom prešiel v roku 2018 celkovou rekonštrukciou a okrem iného má novú fasádu a nový výťah.
Parkovanie možné za poplatok v okolitých garážach alebo na vyhradených miestach na základe rezidentskej parkovacej karty.
Byt je vhodný pre náročnejšieho klienta, ktorý chce bývať v peknom prostredí a prežívať atmosféru historického centra mesta.Voľný k nájmu od 16.6.2023.
Cena nezahŕňa energie vo výške 200 EUR.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie