ZNÍŽENÁ CENA! Krásny priestranný dom neďaleko od centra. Levice.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
205 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Levice
Obec: Levice
Plocha: 130 m²
Plocha pozemku: 720 m²
Realitný maklér:


Popis
Dnes máme v ponuke priestranný trojizbový rodinný dom v excelentnom stave v tichej uličke v Leviciach.

Do nehnuteľnosti vstupujeme terasou, ďalej do vstupnej chodby, kuchyne a špajze, dvoch priestranných predných izieb, zadnej spálne a veľkej kúpeľne so sprchovým kútom. Nehnuteľnosť je čiastočne podpivničená s úžitkovým priestorom a plynovou kotolňou. Podkrovie s novou strechou má plochu približne 50 m2, momentálne nie je obývateľné, realizácia však možná. Kúrenie v objekte je podlahové na plyn, v obývacej časti krb na drevo s prieduchmi do ostatných miestností. V dome je zavedený optický internet a digitálna televízia

Súčasťou nehnuteľnosti je dvor s terasou, záhradný gril, vonkajší vodovod na zavlažovanie napojený na studňu, pivnica na zeleninu a garáž. Samostatná budova letnej kuchyne aj s kúpeľňou je plne obývateľná. Záhrada s ošetrovaným trávnikom, okrasnými drevinami a zeleninovou záhradkou v zadnej časti pozemku.

Rodinný dom prešiel kompletnou, kvalitnou rekonštrukciou od roku 2000 po súčasnosť: výmena okien a dverí za drevené, nová fasáda, zateplenie domu aj priľahlých objektov, elektroinštalácia (220/380), podlahy, rozvody vody, podlahové kúrenie s reguláciou tepla v jednotlivých miestnostiach, krb, nová kúpeľňa, kuchyňa, nová škridlová strecha, aj s konštrukciou krovu, nový plot, brána a zámková dlažba.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie