RADO | Rodinný dom v Hradišti pod Vrátnom s možnou výmenou za byt v BA

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
139.000,- €
Realitný maklér:
+421905635073
Radovan Rothacker
rothacker@radoreality.sk

RADO Reality vám so súhlasom majiteľa ponúka rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii v obci Hradište pod Vrátnom.
Pri vstupe do rodinného domu sa nachádza menšia predsieň so schodiskom na poschodie. Schodisko je obložené pôvodným dubovým masívom v zachovalom stave. Z predsiene sa prechádza do jedálne s kuchyňou a komorou - situovanou pod schodiskom. Kuchynská linka je priestranná s dĺžkou 3 m. Z kuchyne sa vchádza do kúpeľne s oddelenou toaletou, vaňou, práčkou a novým 80 l ohrievačom vody. V jedálni sa nachádzajú kachle na drevo/brikety, ktoré vyhrejú celý dom aj na poschodí, kde sa nachádzajú radiátory napojené na tieto kachle.
Na poschodí sa nachádzajú dve priestranné izby. V jednej izbe, ktorá slúži ako spálňa, je na okne elektrická roleta a východ na presklenú loggiu. Loggia ma vonkajšie francúzske posuvné okná so zábranou a výhľadom na dvor. Druhá izba momentálne slúži ako pracovňa.
Rodinný dom bol postavený koncom 70-tych rokov a prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018, kedy boli menené okná za plastové, vybavenie, strecha, rozvody a kúrenie. Dom je postavený z pálenej tehly a preto v letných dňoch nie je potrebná klimatizácia a ani zateplenie. Je napojený na elektrickú sieť 400 V, miestny vodovod a vlastnú žumpu.
Dom sa predáva aj s 500 kg drevených brikiet a niekoľko m3 dreva, spotreba paliva záleží od využitia domu (chalupa/celoročné bývanie).
Na dvore sa nachádza menšia kôlňa a veľký prístrešok, kde sa zmestia dve osobné autá, prípadne sa dá využiť na grilovanie a iné spoločenské akcie. Dom sa po dohode predáva zariadený a po kúpe je možné okamžite sa nasťahovať. Tento rodinný dom je možné aj vymeniť za byt v Bratislave.
Kúsok nad domom sa nachádza veľká lúka a borovicový les, dole cez cestu je materská a základná škola. Vybavenosť obce: predajňa potravinárskeho tovaru, pohostinstvo, telocvičňa, futbalové ihrisko, knižnica, pošta, lekárne.
Hradište pod Vrátnom je obec na Slovensku v okrese Senica ležiaca na úpätí Malých Karpát s počtom obyvateľov 658. Okolité kopce, les a lúky sú ako stvorené pre milovníkov nielen letnej, ale aj zimnej prírody. Neďaleko obce sa nachádza aj jazero v Prietrži a Kunovská priehrada. Obec bola založená v roku 1262, okresné mesto je Senica a región Kopanice. Dostupnosť: Senica 16 km, Trnava 38 km a Bratislava 80 km.
Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si so mnou dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS
radoreality.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie