Predaj pozemku 7406 m2, Tesárske Mlyňany

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
222 180 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Zlaté Moravce
Obec: Tesárske Mlyňany
Plocha: 7406 m²
Realitný maklér:
Peter Frančík
0948781211

Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj rozľahlý pozemok v obci Tesárske Mlyňany, v katastrálnom území Tesáre nad Žitavou, len 2 km od výjazdu na diaľnicu R1. Vďaka nej je krajské mesto Nitra v dosahu 15 minút cesty autom, okresné mesto Zlaté Moravce do 10 minút, Bratislava 1 hod., Banská Bystrica 45 minút.
Výhodou ponuky sú aj rôzne možnosti využitia pozemkov – individuálna alebo radová výstavba (zámer schválený Obecným zastupiteľstvom), rekreačné využitie, poľnohospodársky účel, ľahký priemysel, parkovanie vozidiel, agroturistika, chov domácich alebo hospodárskych zvierat a podobne.
Vstup na pozemky s celkovou výmerou až 7406 m2 (z toho cca polovica v intraviláne) sa nachádza na Hlavnej ulici a je široký 12 metrov, uzatvorený kovanou bránou a múrom. V ďalšej časti je pozemok široký až 33 metrov. Vpredu sa nachádzajú torzá pôvodných sedliackych stavieb – sýpky a hospodárskej budovy, z ktorej zostali už iba obvodové múry.
Pozemok je rovinatý a nachádza sa v pokojnej vidieckej zástavbe pokračujúcej do rolí až k rieke Žitava. Blízko pozemkov je novovybudovaná rekreačná zóna s rybníkom, značená cyklotrasa, z viníc je krásny výhľad na široké okolie a masív pohoria Tribeč. Neďaleko sa nachádza známe Arborétum Mlyňany SAV - botanická inštitúcia, ktorá spravuje najväčšiu zbierku cudzokrajných drevín na Slovensku a jednu z najbohatších v strednej Európe.
Pripojenie IS – elektrina na pozemku, ostatné siete na ulici pred vstupom na pozemok.

Parcely sa predávajú iba v celku, sú vysporiadané, neviazne na nich žiadna ťarcha. Cena: 30 EUR/m2. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie