Predaj bytu (3 izbový) 72 m2, Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
240 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Plocha: 72 m²
Realitný maklér:
Ivana Lužáková
+421948500573

REZERVOVANÉ!!! V exkluzívnom zastúpení našej kancelárie RE/MAX Extra Trenčín ponúkame na predaj, slnečný, luxusne zariadený 3i. byt v novostavbe Capitis v najvyhľadávanejšej lokalite Trenčína – Sihoť na ul. Žilinská, kolaudovaného v 2021.
Byt s rozlohou 72 m2 pozostáva z predsiene so šatníkom, presklenej obývačky (75" miniLED TV set so SONOS audiom), spojenej s plne vybavenou kuchyňou, (vstavané spotrebiče, americká LG knock door chladnička s výrobníkom ladu, vstavaný kávovar, chladnička na víno, drvička odpadu...) a dvoch samostatných spální, kúpeľne a samostatného WC.
Byt je klimatizovaný a pri zariaďovaní boli použité iba kvalitné materiály ( korková podlaha zn. Egger, talianska dlažba a sanita, bidetová toaleta Villeroy & Boch, termostatická sprcha...)
Byt sa nachádza na 2./7. n.p. K bytu patrí parkovacie státie pri dome a pivnica.V bytovom dome sa nachádza i útulná kaviarnička. Kompletná občianska vybavenosť je samozrejmosťou.
- V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie