REZERVOVANÉ!!! Rodinný dom 4-izbový 130m2 + pozemok 302m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
289.000,- € možnosť HÚ
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

RadoReality Vám ponúka na predaj veľký 4-izbový rodinný dom, nachádzajúci sa v časti Veľké Bierovce v Trenčíne. Táto nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o celkovej rozlohe 432m2, s veľkou záhradou o rozlohe 302m2. Dom má zastavanú časť o veľkosti 130m2 a je čiastočne zariadený, čo znamená, že ponúka pohodlné a pripravené bývanie.
Jednou z mnoho výhod tohto rodinného domu je prítomnosť krbu s prieduchmi do každej izby. Toto umožňuje vykurovanie všetkých miestností teplom z krbu, čo prispieva k útulnosti a pohodliu. Ďalšou výhodou je centrálny vysávač, čo znamená, že jednoducho pripojíte rúrku do otvoru a môžete povysávať celý dom bez námahy. Tento rodinný dom tiež disponuje studňou so zabudovaným zmäkčovačom vody, čo je praktické riešenie pre získavanie pitnej vody. Okrem toho je možné prepínať zdroj vody medzi mestským prívodom a vodou z vlastnej studne. To prispieva k flexibilite a úsporám. Jeho 4 izby ponúkajú dostatok priestoru pre rodinný život a sú vhodné pre rôzne účely, či už ide o spálne, kancelárie alebo priestor na relaxáciu.
Rodinný dom bol postavený v roku 2013, čo znamená, že je relatívne nový a má moderné vybavenie. Dom spĺňa energetický certifikát kategórie A. Priestory sú udržiavané a čisté.
Dispozícia: vstupná hala, po pravej strane sa nachádza toaleta; obývacia izba spojená s kuchyňou, jedálenským stolom a vstupom na záhradu; chodbička, z ktorej je vstup do 3 nepriechodných samostatných izieb; kúpeľne; technickej miestnosti; poval; zo záhrady sa dostaneme do menšej kôlničky;
Veľké Bierovce je obec v blízkosti Trenčína, a hoci je to menšia lokalita, ponúka základnú občiansku vybavenosť pre svojich obyvateľov. Tu je prehľad niektorých typických prvkov občianskej vybavenosti v tejto oblasti: obchody a služby, zdravotnícka starostlivosť, vzdelávanie, doprava, rekreačné možnosti. V blízkosti Veľkých Bierovcov sa nachádzajú prírodné parky, cyklotrasy a turistické chodníky, ktoré poskytujú príležitosti na prechádzky, beh alebo pikniky v prírode. Taktiež sa tam rekonštruje hlavná cesta, ktorá vedie do centra mesta Trenčín.
Viac fotiek na: https://radoreality.sk/tim/rastislav-hornak/#ponuka
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=wXUM1wa6U5i
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:
Rastislav Horňák
RADO Reality Group
Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie