Na predaj kompletne zariadený 2-izbový byt v novostavbe, Pri Hrubej lúke

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
217 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Ing. Mário Révay
revay-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt v NOVOSTAVBE TAMMI 3 na ulici Pri hrubej lúke, v Dúbravke.
Byt má výmeru 56m2 + 3m2 balkón a taktiež k nemu prislúcha pivnica o výmere 3m2.
Predáva sa kompletne zariadený.
K bytu prislúcha 1 garážové miesto s rozlohou 12 m2 priamo pod bytovým domom. Byt sa nachádza v tehlovom dome na 1.poschodí zo 7. s výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza veľký rolldoor a jedálenský stôl, zo samostatnej spálne, ktorá je vybavená manželskou posteľou, skriňou a toaletným stolíkom, kuchyňou spojenou s obývacou miestnosťou s východom na balkón a priestrannej kúpeľne s vaňou a wc, umývadlo so skrinkou.
Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi – umývačka riadu, sklo-keramická varná doska s elektrickou rúrou, digestor, samostatná chladnička. Obývacia izba je komplet zariadená – rohová sedačka s možnosťou rozloženia a úložným priestorom, skrinka pod TV, poličky na stene.
Byt je orientovaný na severo-východ, je teplý a svetlý.
Bytový dom je zateplený, nové vstupné dvere a vchod, 1 výťah, kamerový systém, vstup do domu na elektrický čip, spoločenská miestnosť, umyváreň bicyklov, wellness.
Súčasťou bytového domu je aj sauna s odpočinkovou zónou, spoločenská miestnosť, ktorá môže slúžiť na rôzne rodinné stretnutia.
Vo vnútrobloku sa nachádza detské ihrisko, oplotený Activity park s grilom a krytým sedením, menšie workoutové ihrisko, pingpongový stôl V pešej dostupnosti sa nachádzajú obchodné centrá Dúbrawa, Bory Mall a Saratov, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, školy, škôlky, reštaurácie, bary, zastávky MHD (autobus + električka, ktorá sa bude predlžovať priamo pred bytový komplex). Cena garážového státia je 15000 €.
Cena bytu je 217000€ + k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie