Predaj domu 95 m2, Veľký Kýr

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Realitný maklér:
Peter Holan
0911 117 750

Exkluzívne iba u nás!!!
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj nehnuteľnosť v obci Veľký Kýr. Táto obec sa nachádza 17km od krajského mesta Nitra a 22km od mesta Nové Zámky.

Rodinný dom sa nachádza v tichej časti obce na rovinatom pozemku o výmere 1482 m2, ktorý je orientovaný na slnečnú juhozápadnú stranu. Zastavaná časť rodinného domu je 110 m2. Táto novostavba bola kolaudovaná v roku 2011. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (obecný vodovod, elektrina, plyn), okrem kanalizácie. Odpad je riešený žumpou s objemom 10m3. Táto nehnuteľnosť disponuje fotovoltaickou elektrárňou 3KW (výroba cca 3000 - 4300kWh ročne) s pripojením na virtuálnu batériu.

Rodinný dom dispozične pozostáva zo vstupnej obývacej izby prepojenej s kuchyňou, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi a priestranným barovým pultom "ostrovčekom", ktorý vizuálne oddeľuje tieto dva priestory. Z obývacej izby sa dostanete krátkou chodbou do kúpeľne vybavenou sprchovým kútom, ale aj rohovou vaňou, či dvojumývadlom. WC je spojené s kúpeľňou. Chodba spája aj dve samostatné izby na konci ktorej je výstup na presklenú pergolu/terasu o výmere 24 m2, ktorá sa dá využívať ako zimná záhrada. Zasklenie je možné v letných mesiacoch plne otvoriť a vzniká tak prepojenie so zadnou časťou pozemku.

Technické parametre RD
Dom je postavený z tehly HELUZ 38cm, zateplenie 10cm polystyrén, strešná krytina - asfaltový šindel, priznaný strop je zateplený 30cm minerálnou vlnou, kúrenie - v celom dome podlahové (plynový kotol BUDERUS), v samostatných izbách sú aj radiátory. Spálňa disponuje aj KLIMATIZÁCIOU a lokálnou REKUPERÁCIOU.

Na pozemku sa nachádza aj samostatne stojaca dvojgaráž s prístreškom, ktorá disponuje okrem veľkého priestoru pre dve autá aj priestrannou kúpeľňou, vybavenou sprchovým kútom a WC. Okrem kúpeľne sa v garáži nachádza aj samostatná plne vybavená kancelária. Celková výmera garáže je 77 m2. Všetky miestnosti garáže sú vykurované podlahovým kúrením, taktiež plynovým kotlom BUDERUS aj s prípravou teplej vody. Nachádza sa tu aj plne vybavené klimatizačné zariadenie.

Technické vybavenie garáže
múry sú postavené z tvárnic PORFIX 25cm + 10cm zateplenie polystyrénom. Strop garáže je zateplený s 20cm minerálnou vlnou. Krytina strechy - plech. Brána garáže je elektrická.

V zadnej časti pozemku sa nachádza aj drevený záhradný domček o veľkosti 25 m2. Trávnik okolo domu je zavlažovaný automatickou zavlažovacou jednotkou HUNTER. Vstupná brána je taktiež elektricky ovládaná.

TENTO RODINNÝ DOM SPOLU S GARÁŽOU SÚ ZABEZPEČENÉ ZABEZPEČOVACÍM SYSTÉMOM PARADOX.

Občianska vybavenosť obce
Vlaková, autobusová stanica, ZŠ, MŠ, potraviny, zdravotné stredisko, pošta, knižnica

V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie