Predaj domu 200 m2, Vranov nad Topľou

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
129 000 €
Realitný maklér:
Eva Marcinčáková
+421917520951

Hľadáte samostatne stojaci rodinný dom, ktorý je vhodný na bývanie, ale aj na podnikanie? Ste na správnej adrese máme pre Vás v ponuke nehnuteľnosť, ktorá čaká na nového majiteľa.

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v meste Vranov nad Topľou časť Čemerné.
Rodinný dom stojí na parcele o rozlohe cca 700 m2.

Dvojpodlažný 5 izbový rodinný dom je zmiešanou stavbou postavený z tehál a kvádrov. Pokrytý je rovnou plechovou strechou. S orientáciou východ/západ.
Dispozícia domu:​ Prvé podlažie tvorí zádverie, vstupná chodba, kuchyňa, izba, špajza, technická miestnosť, kúpeľňa s WC.
Druhé podlažie: chodba, obývacia izba, spálňa a dve izby.
Dom má vymenené pôvodné okná, vchodové dvere za plastové​, dubové parkety v izbách a dubové schody. Kúpeľňa je obložená keramickým obkladom. Nachádza sa tam sprchovací kút, murované umývadlo a WC. Inak je dom v pôvodnom a zachovalom stave.

Napojený je na všetky inžinierske siete: plyn, elektrinu, kanalizáciu, voda je z vlastnej studne s možnosťou napojenia na obecnú vodu. Vykurovanie je ústredné zabezpečené plynovým kotlom dá sa kúriť aj tuhým palivom. Na pozemku sa nachádza sklad na náradie.

Výhody: možnosť dvojgeneračeho bývania, nízke mesačné náklady, rekonštrukcia podľa vlastných predstáv, využitie pre firmu, plne dostupná občianska vybavenosť.
Podrobnejšie informácie Vám rada poskytneme pri osobnej obhliadke, alebo v sídle realitnej kancelárie RE/MAX na ulici Laboreckej 17 v Humennom.​
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie