Predaj pozemku 1617 m2, Dulov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
40 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Ilava
Obec: Dulov
Plocha: 1617 m²
Realitný maklér:
Miroslava Kubáňová
+421 905 411 934

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj rovinatý, slnečný stavebný pozemok vo výmere 1 617 m2 v dobrej lokalite v okrese Púchov, obec Dulov na výstavbu rodinného domu.

Lokalita:
Pozemok sa nachádza na začiatku obce v zastavanej časti, je v územnom pláne s povolením výstavby rodinných domov.

Veľkolepý pozemok po vyňatí na pozemkovom úrade je vhodný nielen pre individuálnu výstavbu, ale aj pre developera. Vzhľadom na turistami mimoriadne obľúbenú a vyhľadávanú lokalitu, je táto ponuka zároveň výborná INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ!

Tichá malebná dedinka obec Dulov patrí čoraz viac žiadanou a vyhľadávanou lokalitou s prekrásnym výhľadom na pohorie Vršatec, s výborným a rýchlym prístupom napojenia na diaľnicu D1. Veľkolepý pozemok sa nachádza vedľa hlavnej cesty, dostupnosť IS a zároveň obec Dulov plánuje v tesnej blízkosti pozemku individuálnu bytovú výstavbu.

Výhody:
Prostredie prekrásneho pohoria Vršatec prináša novému majiteľovi priestor na veľmi širokú realizáciu.

Charakter pozemku Vám zaručene poskytne plnohodnotný relax a dokonalé bývanie. Veľa možností na trávenie voľného času prechádzok v prírode, hubárčenie, cykloturistika a zároveň komfortná dostupnosť do ruchu bežného života miest Ilava, Dubnica, Púchov. V obci je kompletná občianska vybavenosť.


Ak hľadáte miesto kam uniknete od rušného mesta – TU ste na správnej adrese.

Odporúčam vidieť!

V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0905 411 934


V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný servis: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb, vypracovanie rezervačnej zmluvy a kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy právnikom, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a pomoc pri prepisoch všetkých energií. Hypotekárne poradenstvo pod jednou strechou - využite výhodu spolupráce s našimi overenými partnermi a získajte najvýhodnejšiu hypotéku na trhu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie