Rodinný dom v CHKO Biele Karpaty na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
180 000 €
Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:
Plocha: 105 m²
Plocha pozemku: 2232 m²
Realitný maklér:


Popis
Trojpodlažný rodinný dom s veľkým pozemkom pod horou pri potoku na polosamote v katastri obce Chocholná Velčice na predaj.
Dom je situovaný na kopanici Kykula vzdialenej zhruba 6 km od centra obce. Nehnuteľnosť je celoročne prístupná po udržiavanej obecnej komunikácii , napriek lokalite v ktorej sa nachádza aj vďaka neďaleko vzdialenej( cca 200m) autobusovej zástavke. Suterén stavby slúži ako technické zázemie s kotlom na pelety aj so záložným zdrojom, bojlerom na teplú vodu a s čerpadlom na vodu z vlastnej studne. Na prvom podlaží je situovaná menšia vonkajšia terasa, vstupná chodba, veľká kuchyňa so špajzou, menšia kúpeľňa s toaletou a obývacia izba s balkónom. V podkroví sa nachádzajú dve menšie izby a väčšia spálňa s balkónom. Dom prešiel výraznou rekonštrukciou a ponúka vcelku komfortné bývanie ( internet, kamerový systém, vlastná voda) v krásnej lokalite polosamoty v kľudnom prostredí dobre dostupnej kopanice. Veľkou devízou je slnečný rovinatý pozemok a priľahlé stavby, slúžiace ako garáž, dielňa s vykurovaním a hospodárske priestory.
Ak patríte k tým tipom ľudí, ktorý chcú dôstojne bývať v odľahlom, ale zato dobre dostupnom kraji, mať dostatočný priestor a kľud tak verte , že toto miesto sa bude páčiť 9 z 10 z Vás. Nehnuteľnosť môžete využívať aj ako chalupári a vedzte, že nový sused Vám určite nepribudne vďaka chránenej krajinnej oblasti s označením (101).
Celé okolie ponúka ,minerálne pramene, turistiku , cyklotrasy až na Moravskú stranu, hubárčenie a hlavne dôstojný a komfortný život. Neďaleko vzdialená obec zabezpečuje celú občiansku vybavenosť( obchody, základnú, materskú školu, poštu, obecný úrad) vzdialenosť na diaľnicu je iba 10 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie