Predaj domu 103 m2, Jelšovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
179 990 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Jelšovce
Realitný maklér:
Ľuboš Slivkanič
0911905557

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj nehnuteľnosť v obci Jelšovce.

Dom sa predáva v stave ako je na fotografiách, vrátane nábytku a spotrebičov v približnej hodnote 20 tis. €. Kuchynská linka je vybavená umývačkou riadu, el. varnou doskou, el. rúrou na pečenie, digestorom. Všetky spotrebiče vrátane chladničky sú zn. Gorenje. Ďalej sú súčasťou predaja dva televízory zn. Samsung a práčka zn. LG. Všetko v dome je nové so záručnými listami.
Nový znalecký posudok z decembra 2023 na sumu 205 000€. Možnosť čerpania úveru na nehnuteľnosť.

Dom zastavanej plochy 124 m2 má úžitkovú plochu 1NP cca 103 m2 a podkrovie s výmerou 103 m2 ktoré je možné do budúcnosti prerobiť na ďalšie obytné priestory. Pod domom je pivnica prístupná z vonku a je pod celou plochou obývačky.
Pozemok má výmeru 569 m2.

Dom je po kompletnej rekonštrukcii, pri ktorej boli urobené strojové omietky, nové elektrické rozvody, vodoinštalácia, kanalizačný odpad, nová fasáda. Okná na dome boli vymenené za plastové antracitové s trojsklom. Nové sadrokartónové stropy s tepelnou izoláciou. Ďalej sú nové obklady, podlahy, interiérové dvere a bezpečnostné oceľové vstupné dvere. Na novej streche je ako krytina použitý škridloplech.

Dom je napojený na studňu (pripravuje sa pripojenie na obecný vodovod), elektriku, optický internet Telekom, kanalizáciu a plyn, ktorý nie je v dome zapojený.
Vykurovanie je zabezpečené radiátormi v izbách, ohrev vody a kúrenia zabezpečí elektrický kotol s prietokovým ohrevom. V obývacej izbe je komín.

Dispozícia: vstup – „gánok“, kuchyňa s jedálenským kútom, WC so sprchovacím kútom, detská izba, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa (WC, vaňa), šatník s elektrickým kotlom a výlezom na podkrovie.

Na pozemku sa ešte nachádza betónový bazén s pieskovou filtráciou, studňa, murovaná pivnica v zadnej časti záhrady, staršia časť domu prístupná z dvora, ktorá môže slúžiť ako záhradný domček, letná "párty" kuchyňa, alebo ako sklad.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie