RD v obci RADAVA - 2 km od PODHÁJSKEJ! Veľkolepý pozemok s potenciálom výstavby ďalšieho domu!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
149 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Radava
Plocha: 130 m²
Realitný maklér:
0915 959 592
Bc. Naďa Lauková
laukova-ZVNC-dobrereality.sk

V obci RADAVA, neďaleko Podhájskej sa nachádza RD na predaj, ktorý je vo výrazne výbornom stave. Pozemok tvorí výmeru 1976m2. Táto veľkolepá výmera disponuje šírkou 19m a dĺžkou 101m. Taktiež sú tu dve ďalšie budovy so súpisným číslom, z čoho jedna je GARÁŽ s montážnou jamou a druhá ako hospodárska budova.
RD má výmeru 130m2 a dispozíciu, kde si každý člen rodiny nájde svoju pohodu a súkromie. Hlavná časť domu bola postavená v r.1963, dostavba sa zrealizovala v r.1973. Do domu vedú dva vstupy.
Dispozičné riešenie: Chodba, predsieň, obývacia izba, 2x spáľňa, 2x oddychová izba, špajza, kuchyňa s krbom, chodbička, z ktorej sa ide do kúpeľne, WC a miestnosti, odkiaľ vedú schody na povalu a do pivnice.
DOM materiál: TEHLA,
Krytina: škrídľa (menená v r.1993)
Elektroinštalácia menená 2011
IS: elektrika, plyn, voda , vlastná studňa – odpad riešený žumpou
Okná 2 pôvodné-ostatné menené plastové
Podpivničenie: čiastočné (pod dvomi miestnosťami)
Pozemok spolu s domčekom majú serioznych vlastníkov, ktorí pravidelne zveľaďujú a udržiavajú stav tejto nehnuteľnosti!
Radava je malebná slovenská dolniacka obec ležiaca na pohľadnom západnom úbočí Hronskej pahorkatiny, 10 km východne od Šurian. Obec a jej okolie má poľnohospodársky charakter.
Obec má vybudovaný vodovod a je splynofikovaná. Na severnom okraji obce sa nachádza rýchliková železničná trať Nové Zámky – Zvolen s vlakovou zástavkou. Autobusy premávajú v obci na trase Nové Zámky – Dedinka, Nové Zámky – Trávnica a Dolný Ohaj – Vráble. Obec je členom Združenia obcí Termál so sídlom v Podhájskej. Od Termálneho kúpaliska v Podhájskej je obec vzdialená 2 km západným smerom.
Z Radavy sa stáva atraktívna lokalita na ubytovanie pre kúpeľných turistov navštevujúcich Termálne kúpalisko v Podhájskej.
Chotár obce a jeho široké okolie ponúka možnosť turistiky a cykloturistiky v rázovitej zvlnenej krajine po turistických trasách a cyklotrasách
Taktiež je tu dobrá občianska vybavenosť. Príďte sa presvedčiť, že práve táto ponúkaná nehnuteľnosť Vám dáva možnosť kvalitného bývania.
Cena nehnuteľnosti – 149 000 €
Kontaktovať ma môžete na tel.č. 0915 95 95 92


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie