BOSEN | 3 izbový byt so záhradou a garážou, Šáchorova-Vajnory, 111m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
259 900 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Realitný maklér:
+421 944 288 368
Adam Belianský
beliansky@bosen.sk

Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt so záhradou v staršej novostavbe (2007) na Šáchorovej ulici v Bratislave - Vajnory.

BYT: Má rozlohu 73,90m2. K bytu prislúcha záhrada (18m2) s terasou (20m2), dve pivničné kobky 2x1,5m2) a dve podzemné parkovacie miesta. Jedno parkovacie miesto je zahrnuté v cene bytu, druhé je možné dokúpiť. V celom byte je teplovodné podlahové kúrenie. O chladenie sa stará windfree klimatizácia Samsung s ionizérom. Na všetkých oknách sú vonkajšie žalúzie.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba vybavená vstavanými skriňami, detská izba, spáleň, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, kompletne vybavená kuchyňa vstavanými spotrebičmi spojená s jedálňou a obývacou izbou, prestrešená terasa

VYBAVENIE: Byt sa predáva po dohode kompletne zariadený.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha jedno podzemné parkovacie miesto, druhé možné dokúpiť za poplatok 10.000€. Možnosť verejného parkovania v okolí bytového domu.

LOKALITA: Tichá lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou na dosah - obchody, MHD, škola, škôlka, zdravotné stredisko, parky pre voľnočasové aktivity, jazero.

CENA: 259.900€

MAKLÉR: Adam Belianský
+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie