Predaj domu 80 m2, Mojmírovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
84 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Mojmírovce
Realitný maklér:
Mária Ševčíková
0903834251

REZERVOVANÉ! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 2 izbový rodinný dom s pekným upraveným pozemkom o výmere 714 m2 (14m x 65m), blízko krajského mesta Nitra, v obci Mojmírovce. Úžitková plocha 80 m2.

Dispozícia domu pozostáva z kuchyne, dvoch izieb, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, presklená veranda. Chalupa prešla čiastočnou rekonštrukciou - nová kuchynská linka, v roku 2010 bola privedená obecná voda do domu, vystavaná nová kúpeľňa a dostavaná menšia izba. Nehnuteľnosť je z nepálenej tehly, strecha - škridla.

Inžinierske siete: obecná voda, elektrina, plyn, kanalizácia, studňa. Kúrenie je kombinované - gamatky, v kuchyni je piecka s prieduchmi. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom, ktorý je umiestnený v kúpeľni. V kuchyni je plynová varná doska a elektrická rúra.

Záhrada s rozlohou 321 m2 poskytuje priestor na oddych a relaxáciu.

Nehnuteľnosť je vhodná pre menšiu rodinu alebo ako rekreačný objekt. Dom sa predáva bez zariadenia (zostáva kuchynská linka a veľká posteľ v izbe).

V obci sa nachádza obecný úrad, základná škola, škôlka, potraviny, pošta, kaštieľ Mojmírovce. Nehnuteľnosť je vzdialená iba 5 km od Thermal Park Nitrava, Poľný Kesov.

Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie